Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kaszel,chrząkanie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam bardzo uciazliwy problem. Od kilku lat kaszle, glosno i bez przerwy (srednio 2-3 razy na 5 min). Kiedy ze zlosci juz staram sie przetrzymac kaszel dluzej niz 10 min czuje jakbym w gardle miala wielka gule ktora musze odkaszlec, gdyz kiedy zaczynam mowic mam strasznie zachryply glos, bardzo nieczysty. W ostatnim czasie kaszel stal sie czestszy jak i ostrzejszy, wieczorami od tego dychania mialam az odruchy wymiotne. Mama, ktora faszeruje mnie bez przerwy jakimis durnymi lekami, ktorych nie pomagaja wiec nie chce ich brac, krzyczy ze w koncu wyrzuca mnie o kaszel ze studiow bo bez przerwy dycham na zajeciach, a dodatkowo ona ma tak tego dosyc ze chce bym sie wyprowadzila. Bylam raz u laryngologa, nie osmielil sie wydac jakiejkolwiek diagnozy. Juz nie wiem co robic, to mi tak utrudnia zycie..

Gość gość
ludzie tak mają kiedy palą papierosy

Gość gość
Czy to coś groźnego?

Gość gość
Moze byc : astma, problemy z tarczyca, refluks zoladkowo jelitowy. Dziwne to stwierdzenie z laryngologiem. Zmiem lekarza.

Gość gość
zatoki, alergia- śpiewający po gardle katar, pasożyty, oskrzela jakies nadkurczliwe

Gość Zofia G
Możesz spróbować na kaszel i ból gardła pastylki do ssania helsi mi pomagają zawierają wyciąg z porostu islandzkiego są też o smaku porzeczki

Gość gość
Odświeżam

Gość gość
Tez mam ten sam problem

Gość medicusDCL
Dzień dobry, Ponieważ problem z kaszlem powtarza się, zalecamy konsultację z lekarzem laryngologiem. Specjalista przeprowadzi wywiad medyczny, zbada przyczynę dolegliwości oraz dobierze skuteczną metodę leczenia. Zapraszamy do Medicus DCL we Wrocławiu. Więcej informacji oraz kontakt na naszej stronie internetowej www.medicusdcl.pl.