Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Ostatni odcinek skończył się na tym, że Noxelia po raz pierwszy w życiu odmówiła komuś dania tyłka, a Wit ją pobił i zgwałcił, a ona uznała to za dowód miłości i wierności.

A jej przyjaciółka Kciukiem wolała pisać o pierdołach typu jaki film obejrzeć :D

Gość gość
Kciukiem, nie wiesz co obejrzeć wieczorem? Lunkę na SU, jak sobie dryluje kaczpę szarym wibratorem z dokręcanymi czerwonymi jajami.

Gość gość
O ile uznamy,ze to co pisala jest prawda.Kciukiem ma prawo pisac o czym chce,nie ma nic zlego w pisaniu o filmach,gorsze natomiast jest wpieprzanie sie w czyjes zycie,gdy ktos o ta pomoc nie prosi.Szczegolnie mieszanie spraw z neta do reala,jest karygodne.To,ze jakas osoba pisze cos wnecie,nie upowazania nikogo z netu do jakiegokolwiek ingerowania w jej sprawy w realu,jej i jej bliskich.

Gość gość
Eyamey wypadłaś z gry ;) Noxelia niechce cie znać... i co ty na to?

Gość gość
Do tego pisanie o relacji Kciukiem i Nox.jako o "Przyjazni" to bardzo duze naduzycie.Raczej znajomosc interentowa z elementami poznania sie w realu.Kciukiem nie jest nianka Noxy,wiec przestan judzic Mameja.

Gość gość
Jedyną pomocą jaką Noxia oczekuje to przelanie jej kasę na doładowanie komórki, lub na bzdety typu: setna obroża dla psa + głaskanie po główce i wmawianie że jakoś to będzie.

Gość gość
raczej znajomosc interentowa z elementami poznania sie w realu xx z elementami poznania się w realu? po jakiemu to? ?

Co ja na to? Nic :) Chciałam jej pomóc i co mogłam zrobiłam w sprawie Wita. Ja jej nie biłam, nie gławciłam i nie szczułam ale jeśli woli być z gwałciciele, damskim bokserem i żadne prośby czy groźby nie pomagają to trudno. Sprawy są w toku ale zajmą nieco czasu i Wit wypadnie z gry dalej niż razem z Anką myślą. Co do relacji to sprawa dziewczyn. Mnie to zwyczajnie dziwi, że kciukiem nic nie napisała po tym co Anka napisała o pobiciu. Tyle.

Gość gość
Mameja ma atak, Noxa jej juz niebedzie chlapać ciapy to sie wściekła mamejuchna :D hahahahahahahh :D

Gość gość
Zycie z przemocowce,o ile ovczywiscie to prawda co pisze,no ale uznajmy,ze tak ma podobny mechanizm jak z alkoholikiem.Dopoki osoba uzalezniona od przemocowca i tego kregu nie zechce sie sama wyrwac,nic nie zrobisz.Czasami nie da sie nic zrobic,bo w tyym wypadku to sie najczesciej konczy tak,ze interwencje trzecie,traktowane sa jak atak i nic nowego nie wnosza,przedluzaja tylko stan w ktorym trwa ofiara lub uzalezniony.Powinnas to wiedziec,skoro mienisz sie jako osoba,ktora liznela troche tematu.Rzecz jasna mowimy tu o osobach uzaleznionych,nie obciazanych jakimis jeszcze psychicznymi problemami.Z tymi juz w ogole jest bardzo,bardzo trudno,o ile maja pelna zdolnosc do czynnosci prawnych.Dobrymi checiami Mameja to pieklo wybrukowane jest.

Gość gość
gość dziś Mameja ma atak, Noxa jej juz niebedzie chlapać ciapy to sie wściekła mamejuchna smiech.gif hahahahahahahh xx co ćpiesz?

Gość gość
nie wszyscy znajomi są obojętni wobec swoich kolegów i koleżanek dużo ludzi sobie bezinteresownie pomaga nawet sobie obcych i wcale nie trzeba mieć kogoś w dowodzie by go z dołka wyciągnąć

Gość gość
znieczulica teraz na topie a kciuk podąża za nowymi trendami to co się dziwicie :o

Gość gość
Kciukiem nie ma zadnego obowiazku sie tu ze swoimi opiniami obnosic.Tak jak napisalas to relacja miedzy nimi,moga sobie to powiedziec w realu,a nie tu przy tylu"pomocnikach".

Gość gość
kciukiem loguj się nie kiwnęłaś palcem w sprawie noxy a to wasze spotkanie skończy się jedynie ostrym chlaniem

jakoś wcześniej im ci "pomocnicy nie przeszkadzali " ;). Kciukiem naprzemiennie z Anka wywlekały tutaj wszystko ze szczegółami. I nie mam ataku bo niby dlaczego miałabym go mieć? To bardziej zdziwienie, że koleżanka odpisuje na wszelkie pytania a na to akurat nie.

Gość gość
Kciukiem nie ma zadnego obowiazku sie tu ze swoimi opiniami obnosic.Tak jak napisalas to relacja miedzy nimi,moga sobie to powiedziec w realu,a nie tu przy tylu"pomocnikach" xx Niebawem będzie sypać informacjami, wystarczy mała sprzeczna między zainteresowanymi. Kciuczek niejednokrotnie dawała popis swojej "lojalności i zaufania"i to przy tylu "pomocnikach"...

Gość gość
Co bylo,a nie jest nie pisze sie w rejestr.Wczesniej bylo,tak a teraz jest inaczej,a tobie nic do tego prosciej juz sie nie da. :)

Gość gość
kciuk chce się spotkać z noxą żeby nagrać jak ta utyka i mieć na nią haka

Gość gość
zaloguj się kciukiem

Gość gość
Kazdy sam decyduje o tym ile o sobie napisze i kiedy.Szczegolnie jezeli ich relacja, wykracza poza net.

Gość gość
Kciukiem ty dwulicowa mendo, zaloguj się

Gość gość
jak dotąd myślałam, że tak stuknięte osoby jak Noxa pojawiają się tylko w mediach, a tu zonk trzeba mieć naprawdę gąbkę zamiast mózgu, żeby myśleć, że gwałt i pobicie to dowód miłości :O

Gość gość
masz do czynienia z osoba zaburzona

Gość gość
Gdzie Noxa?

Gość gość
Kazdy sam decyduje o tym ile o sobie napisze i kiedy.Szczegolnie jezeli ich relacja, wykracza poza net. xxx Oczywiście, problem leży w lojalności samej Kciuk. Dobrze wiesz że sama nie jednokrotnie wywalała prywatne info o Nox, obrażała ją i wyzywała ku uciesze kafeteryjnej gawiedzi. Dlatego obrona jej wydaje mi się niezrozumiała chyba że ty też taj samo traktujesz innych. Dobrze wiemy jak ta znajomość się skończy,obserwowałam to nie raz, nie dwa.. Jak Kciuk nie ciągnę za język bo mi to wisi. Zresztą wiadomo co u Nox - to co zawsze.

Gość gość
nie raz nie dwa bylam swiadkiem jak to kciuk pierwsza zaczynala jazdy po noxie wiec nie bron sie z pomaranczy pontonie

Gość gość
Nie bronie Kciukiem.Odnioslam sie jedynie do zdziwienia,iz nie napisala co sadzi na dany temat.Musisz rowniez zalozyc,ze nie wszystko co tu czytasz,czy to od Nox czy od Kciukiem jest prawda.

Gość gość
spotkają się schleją i tyle z będzie z tej pomocy, wielki kac i nic więcej