Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Gość gość
gość dziś siedze i oczom nie wierze,jak sie mozna w czyjes zycie z brudnymi buciorami wp*****lac.pod pretekstem pomocy.

Gość gość
Eyamei dziś Nie potrafisz zmienić życia w jeden dzień i go nie zmienisz nigdy. Bedziesz dalej zgorzkniałą kobietą dostającą po twarzy, kopaną i gwałconą z elfickim makijażem i swoim magicznym związkiem z Witem. x Kazdy jest kowalem swego losu dziewczyno.Zyj i daj zyc innym po swojemu,a nie sie w pomagierke bawisz,jak ktos w ogole nie chce,nie chcial i nie bedzie chcial od ciebie zadnej pomocy.Wirtaulnie sie tu dowartosciowujesz. xxx teraz to ty się bawisz w POMAGIERKE Noxy :D kuźwa, przyganiaL kocioł garnkowi :D

Gość gość
Eyamei placze sie w zeznanaich, mowi, ze u Noxy juz wielokrotnie byla policja z jej inicjatywy a teraz pisze, ze to Finn naslala policje. Kolejna klamliwa bladz

Gość gość
w d***e mam pomaganie komukolwiek,zreszta kretynko jak mozna komus" pomoc" wirtualnie,to widac na tym przykladzie,wy byscie p****y bez tej Noxy to uschli z braku sensacji,dla was dzien bez noxy jest dniem straconym,nie kumam jedynie jak sie mozna wp*****lac w nie swoje zycie komus do reala,wydzwaniac,donosic,gdzies pisac,ja p*****le macie gorzej zryte lby niz myslicie

Gość gość
noxa powinna jak jej przyjdzie ochota na zabawe,to co jakis czas taki post p*****lnac,ze wam berety pospadaja ze lba,otworzyc se piwo i sie turlac ze smiechu jak gdzies wydzwaniacie i donosicie,a pozniej naslac na was psy,za wypisywanie na jej temat bzdur

Ulala już się zleciały pomarańczowe obrończynie Anki :D. A niech ją facet leje, gwałci i okrada postępujmy jak inni udając tak jak ona, że wszystko jest wspaniale albo jak sąsiedzi zróbmy głośniej radio czy TV jak Wit ja katuje. Co mogłam zrobiłam. Nie rozumiem jak ona po tych wszystkich akcjach nadal głupia udaje i wypisuje, że jest sielanka a kilka dni temu płakała, że nie ma nawet 30zł na kartę aby zadzwonić do matki. W porządku Aniu i kiś się we własnym sosie ;)

Napisałam, że ostatnio to była Finlandia, zresztą nieważne. Z pomarańczek to sobie możecie wypisywać :).

Gość gość
gość dziś w d***e mam pomaganie komukolwiek,zreszta kretynko jak mozna komus" pomoc" wirtualnie,to widac na tym przykladzie,wy byscie p****y bez tej Noxy to uschli z braku sensacji,dla was dzien bez noxy jest dniem straconym,nie kumam jedynie jak sie mozna wp*****lac w nie swoje zycie komus do reala,wydzwaniac,donosic,gdzies pisac,ja p*****le macie gorzej zryte lby niz myslicie vxvxvx uważaj bo ci żyłka w doopie pęknie z tego podniecenia :D

Gość gość
nox jedynie co mozesz zrobic,zeby te p***y uschly to pojawiac sie tu tylko co jakis czas,jak ci sie zechce zalogowana,bo zadne wiedzy beda tu tkwic dniami i nocami jak Eya cos tam,by tylko udawac"mundra" i ofkors "pomagujaca" :D

Gość gość
prawda jest taka że noxelia latała z podpaloną peezdą po wiosce i udawała że jest iron manem

Gość gość
inaccessible przynajmniej od razu mowil ze nie jest jej pomoc w stanie a w ogole gdzie On jest?

Gość gość
gość dziś x tobie juz dawno pekla,nie tylko zylka ale cala kicha stolcowa z wrazenia,ze noxa sie pojawila,a ty mozesz wirtualny serial obejrzec,w*********j do ksiazek dzieciaku :D

Gość gość
Eyamei dziś Tu tylko jedna/ jeden dureń jej broni. Pewnie wali pod te jej balony :D

Gość gość
gość dziś XXX Dzieciaczek to ciebie zrobił ludzka spiertolino :*

Gość gość
gość dziś X tak jest nas pieciu i walimy,ale ciebie w bambuko :D

Nigdy nie będziesz miała bo musisz zarabiać na zachcianki Wita aby lania nie dostać. Mnie nie poprosiłaś to nie dostałaś. A jak dostałaś to co zadzwoniłas do matki? Już wszyscy wierzymy, że mamusia przyszła i nic nie zrobiła na to co się u Ciebie dzieje. pewnie zadowolona, że Wit wrócił i dostałaś lanie a potem przymuszona dałaś tyłka? Nie ośmieszaj się Anka.

Gość gość
serio, szkoda czasu na ten cyrk :o 🖐️

Gość gość
Co mogłam zrobiłam. Nie rozumiem jak ona po tych wszystkich akcjach nadal głupia udaje xxx Czy Ty siebie kiedykolwiek czytasz???Pisałaś,że jesteś osoba,która miała kontakty zawodowe,z odpowiednimi służbami..Czy do Ciebie w ogóle dociera to,że to jest osoba wysoce zaburzona?Jak możesz oceniać,kogoś takiego normalnie?Ty sie dobrze czujesz,czy raczej na potrzeby internetu,podobnie jak ktoś,kogo tutaj tak zaciekle krytykujesz,tworzysz nieprawdziwy obraz rzeczywistości,tym razem co do swojej osoby???

Gość gość
Nix Rt k***o

Tak Cię zabiera, że płaczesz i prosisz o kasę obcych ludzi? Nie wiedziałaś nawet ostatnio gdzie i z kim jest. Tak Ci wszystko opłaca, że ukradł Ci portfel a Ty zostałaś bez kasy i musiałaś świecić ciałem aby zarobić na chleb co zresztą pisałaś? Naprawdę cyrk.

Gość gość
Tak Noxelko, my mało wiemy. Szczególnie po tym jak wyłaś do księżyca że jesteś śmieciem, Witek cie bije, zabrał ci portfel. No cóż, ty wszystko wymazałaś ze swej głowy, jest git

Gość gość
Eyamei dziś xx Masz jeden post Ani z wczoraj i drugi z dzisiaj.Oba siebie nawzajem wykluczają.Jak myślisz komu się za stalking dobiorą do d**y,jak się zechce Witowi i Ance lub jej bliskim w to pobawić?Szczególnie,że maja telefony natarczywców?

Gość gość
dobra? dobra to jest zupa z bobra a jeszcze lepsza z twojej starej cwelu jepany

Gość gość
Ip" pomagajacych" z wchodzenia na jego konto z wojaży?

Dobiorą się tym co są niby wielkimi stalkerami i wydzwaniają do nich... W co zresztą wątpię bo na Ankę i Wita mają mnóstwo doniesień a Wit jest przestępcą.

Gość gość
wit zaniedługo w piertlu wyląduje

Gość gość
Masz jeden post Ani z wczoraj i drugi z dzisiaj.Oba siebie nawzajem wykluczają.Jak myślisz komu się za stalking dobiorą do d**y,jak się zechce Witowi i Ance lub jej bliskim w to pobawić?Szczególnie,że maja telefony natarczywców? xxx A wiesz że na Witunia są dziesiatki paragrafów w tym : zmuszanie do nierządu i czerpanie z tego korzyści finansowych, oraz gnębienie osoby chorej psychicznie. Wiesz że można złożyć doniesienie do prokuratury o domniemanie popełnienia przestępstwa? Wiesz o tym czy nie wiesz? Ja sroce spod ogona nie wylaciałam i w razie "w" też się bronić potrafię i narobić komuś problemów. ;)

Gość gość
znowu na su teraz siedzi, ona tam codziennie sie obnaża?

Poza tym tu nie ma żadnego stalkera jesli chodzi o Ankę. Wszystko sama wybebeszyła a to, że ktoś zadzwonił raz czy dwa na policję albo zgłosił sprawę katowania chorej dziewczyny to żaden stalking. A może maile o pogodzie i zwierzętach, na które Ania odpisywała z uśmiechem? A na publicznym forum każdy może się wypowiedzieć i wyrazić swoją opinię, zwłaszcza że Anka wszystko podaje na tacy. Dobranoc.