Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Nox i Wit anal na smyczy SU

Noxa 5

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
. Ale nie pot臋piam os贸b, kt贸re to zrobi艂y, bo po tej akcji z wycieczkami tego chama, mo偶na by艂o zak艂ada膰, 偶e Anka chocia偶 wycinkowo, skonfrontuje si臋 z faktami. xx No i chyba w jakich艣,艣wiatach r贸wnoleg艂ych 偶yjesz,skoro uwa偶a艂e艣,ze osoba chora psychicznie,jak ty to 艂adniutko ujmujesz:"skonfrontuje sie z faktami"? :D Facet lito艣ci :D Z ksi膮偶ek Andersena cie wyjeli? :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Kur/welia, ty my艣lisz, 偶e kto艣 jeszcze czyta twoje brednie? Nie pozwoli艂aby艣 si臋 traktowa膰 jak 艣miecia? A to dobre, pobicia, gwa艂t, p艂acze, wyzwiska, zmuszanie do prostytucji, zrobienie z ciebie kaleki, ok艂adanie smyczami, wybicie z臋ba, anal na smyczy na SU za kas臋, wyjazdy Wita bez ciebie po Europie hihi :) I oczywi艣cie, 偶e ci臋 zdradzi艂, tak jak ty go z trzema zdradzi艂a艣 i z psem do tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Aha i pozdrawiam Moj膮 Obro艅czyni臋 oczko.giflapka.gif xx ;) Nie lubi臋 po prostu bezpodstawnego czepialstwa ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak,tak zaloguj sie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"MOJA OBRO艃CZYNIE" GIMBAZO W*********J :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 To masz jakie艣 propozycj臋 jak pom贸c Ance, czy ich nie masz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i zaleg艂a cisza :D ja id臋 lulu

Udost臋pnij ten post

to id藕 bedzie cie asz keczap z alabastii zapiertala艂 ty cfelu piertolony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Intrygujesz mnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam z艂amane ca艂e zycie ca艂e a te idiotki siedz膮 i debatuj膮 tutaj nad ka偶dym bolesnym szczeg贸艂em i jeszcze zach臋caj膮 do n臋kania moich bliskich xxxxx ZOSTAWCIE MNIE DO CHOLERY W SPOKOJU POZERKI eyamei only dreams finlandia i inne "m膮dre" odp********e si臋 ode mnie bo b臋dziecie p艂akac gorzej jak ja, facet kt贸ry mi z艂ama艂 偶ycie chodzi sobie wyluzoway a ja co mam ? policje pod drzwiami, wywalanie mojej prywatno艣ci wszem i wobec znajomych i rodziny dalszej, telefoy od przera偶onej babci, co ja k***a komu zrobi艂am 偶e musz臋 to znosi膰? ludzie ja mam wsparcie bliskich poza forum, mam wsparcie kilku os贸b PRAWDZIWE przyjaci贸艂ki i bliskich w tym te偶 osoby z tego forum kt贸ra z prywatnego konta z prywatnego umeru wydaj膮c prawdziwe pieni膮dze a nie anonimowo mi POMAGA namacalnie i to jest KTO艢 a nie wy wrzeszcz膮ce wypisuj膮ce wirtualne pozerki WON koniec tego tematu 偶a艂osne pustaczki xxxxxxxx Najpierw na innym temacie beczy, ze Wit jej zycie i serce zlamal, po czym za kilka dni pisze, ze on ja kocha, bo ja pobil za to, ze nia chciala mu dac, zg****il i napewno jej nie zdradza :D Ta dziewczyna ma naprawde cos z glowa nie tak. W innym poscie napisala, ze Witek jej taaaaaakie smski pisal :D Czyli nawciskal jej p*****l, a ta dostala skrzydel i przyjela ruskiego boksera z powrotem. Oj, Noxa Noxa...

Udost臋pnij ten post

go艣膰 1:03 a twoja matka to 艣winka pepa bumerangiem przetrzepuje sobie peezde

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eyamei dzi艣 xx I co z tego,偶e znaj膮? Bo same chcia艂y o tym napisa膰|?A ty jako ciocia dobra rada,postanowi艂a艣 czyje艣 偶ycie ustawia膰 i pisa膰 na tego rodzaju topicu o艣mieszajacym chor膮 osob臋,mimo,偶e swoje 偶ycie masz niepouk艂adane? :D Kto ci da艂 do tego prawo? Wpisy internetowe?:D Dziewucho nie pogr膮偶aj si臋.Bo gdyby ten Bia艂orusin zna艂 lepiej polski i widzia艂,co tu si臋 dzieje,to ju偶 dawano,mia艂aby艣 prawnie pozamiatane.Na miejscu Anki ciebie,jako pierwsz膮 i reszt臋 do niej wydzwaniaj膮c膮,zg艂osi艂abym na policje.Mo偶e w ko艅cu do jakiego艣 zakutego 艂ba by dosz艂o,ze prywatno艣膰 w realu to rzecz 艣wi臋ta.I co cie k***a obchodzi co robi na tym portalu i co pokazuje,jej cia艂o jej sprawa,a tobie od tego wara w realu. x k***y z tego tematu sa lepsze? poczytaj,bo nie widac ze p***a dzialaja? tylko trzeba chora osobe gnebic?i sie glupio lansowac na czyjejs krzywdzie? moze tam kaznodziejo dobrodzieju idz i je pouczaj :D x http://f.kafeteria.pl/temat/f21/realne-zarobki-szwajcaria-klub-prywatka-p_5465456

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
buhahhahahahauhahahah dobre. Anka napisz,偶e ci od sexu na SU dwarogi na cipce uros艂y:D:D:D:D to te downy b臋d膮 to tu rozkiminia膰 z tydzien i zadzwoni膮 do jasnowidza Jackowskiego z pytaniem o przyczyn臋:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niez艂e k***iszcza..a ci si臋 Anka podniecaj膮 i jej 偶etonami za 1 z艂,p贸偶niej takie k***icewy pytaj膮 o welon i obr膮czki...lepiej se fujarke zwali膰 pod jej balony,ni偶 trafi膰 na takie po-偶adne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
xxxskorpionica 2013.03.21 W miedzy czasie bylam w Szwajcarii i przywiozlam ok.5tys chf.Teraz jestem przy koncu drugiego terminu i jest naprawde bardzo kiepsko.I to we wszystkich klubach, studiach itp.Dziewczyny ktore przyjezdzaja od lat bardzo narzekaja a tym nowym praktycznie ciezko zarobic 1000chf w tydzien.Podobno podatki zjadaja Szwajcarow a do tego niezbyt ciekawa sytuacja ekonomiczna zmusza do oszczednosci. xxxx noxa przy jej zarobkach,to dziewica konsekrowana:D:D:D:D,ciekawe ile tu takich k**********w jak wy偶ej,co noxe hejtuj膮:D:D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo k***s贸w,co 偶yj膮 z takimi k***iszszczonami :D:D:D:D:D,tam wypierdddala膰 hejtowa膰:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gwa艂t to nie ostry seks
Nox, nawet osoby lubi膮ce klimaty seksualne z kr臋gu bdsm, praktykuj膮 je za OBUSTRONN膭 zgod膮 i przyjemno艣ci膮. Z dba艂o艣ci膮 o szacunek i dobrostan strony s艂abszej. A granice wyznacza w艂a艣nie strona uleg艂a. Wit nie ma 偶adnych faz, w kt贸rych lubi Ci臋 zdominowa膰 (jak m贸wisz), on jest po prostu PATOLEM i GWA艁CICIELEM, kt贸ry podnieca si臋 upokorzeniem i cierpieniem kobiety. Ju偶 jeste艣 przez niego poni偶ana, zmuszana do seksu i sprzedawana jak szmata innym m臋偶czyznom na sesjach, my艣l臋 偶e w ko艅cu dojdzie do tego, 偶e Ci臋 sprzeda realnie i jeszcze b臋dzie na to patrzy艂. Nie masz poj臋cia, czym jest prawdziwa mi艂o艣膰, szacunek i blisko艣膰 mi臋dzy kobiet膮 i m臋偶czyzn膮. Zrobi艂 z Ciebie grubasa (akurat dobrze pami臋tam, jak pisa艂a艣, 偶e zmusza艂 Ci臋 do 偶arcia takich rzeczy, jak np. p膮czki na wiecz贸r), zrobi艂 z Ciebie kalek臋 (te偶 podejrzewam, 偶e nie by艂o nigdy 偶adnego wypadku, tylko pobi艂 Ci臋), zrobi艂 z Ciebie kobiet膮 upad艂膮 na dno pod wzgl臋dem seksualnym. Regularnie Ci臋 ok艂amuje i poznaje 艣wiat bez Ciebie, cho膰 zna Twoje marzenia. Trzyma Ci臋 w izolacji i wstydzi si臋 Ciebie. Przy Tobie jest mrukiem i knurem (a przy innych laskach dusz膮 towarzystwa i najlepszym towarzyszem). My艣l臋, 偶e sama czujesz, 偶e umierasz w 艣rodku. Tutaj mo偶esz k艂ama膰, bo to nie ma znaczenia. Ale ok艂amuj膮c siebie na zawsze zostaniesz tym, co on z Ciebie zrobi艂. Naprawd臋 uwa偶asz, 偶e jeste艣 t艂ustym popychad艂em do gwa艂cenia? Bo tym w艂a艣nie jeste艣 dla niego. I niczym wi臋cej. Ma od Ciebie darmow膮 chat臋 (nie jest 艂atwo samemu utrzyma膰 mieszkanie, on ma to za darmo), w贸r treningowy i kobiet臋, kt贸r膮 mo偶na szmaci膰 seksualnie. Jeste艣 naprawd臋 tak膮 kobiet膮? Nie jeste艣. W 艣rodku mieszka prawdziwa Nox, kt贸ra jest inna. Dlaczego chcesz na zawsze zosta膰 tym pomiot艂em, kt贸re on z Ciebie zrobi艂? Wiem, ze zignorujesz m贸j post, jak wszystkie 偶yczliwe posty z prawd膮. Mam nadziej臋, 偶e ta ca艂a Eya co艣 tam (kt贸ra stworzy艂a tutaj niez艂y wizerunek kogo艣 pomocnego, a rzeczywi艣cie wy艂azi teraz z niej ma艂ostkowo艣膰 i z艂o艣liwo艣膰), chocia偶 naprawd臋 uruchomi艂a s艂u偶by zajmuj膮ce si臋 przemoc膮 domow膮. Mam nadziej臋, 偶e uzyskasz pomoc nawet wbrew sobie. Je艣li przyjd膮 - otw贸rz drzwi i pogadaj z nimi, oni nie takie rzeczy widzieli. Powiedz im prawd臋, pokieruj膮 Ci臋 odpowiednio. A Wit mo偶e doczeka si臋 wreszcie sprawy karnej, bo jest zwyk艂ym przest臋pc膮, kt贸rego miejsce jest poza granicami tego kraju, a nawet w wi臋zieniu. Gdybym spotka艂a tego gnoja, naplu艂abym mu w ten t艂usty pysk.

Udost臋pnij ten post

My艣la艂am, 偶e tylkoOja mam takie zdanie o mameji. Kto艣,kto w pseudokulturalmy spos贸b nakr臋ca hejt. Ech :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Noxelia jak lubisz psychopat贸w to napisz list do Breivika on jest przystojniejszy od Wita

Udost臋pnij ten post

Pomijaj膮c, 偶e mam w doopie twoje odczucia, to brawo Debil, skoro komu艣 przeszkadza moje ptiupitu o niczym na forum. Jakby forum to by艂o 偶ycie i tylko to, co tu, by艂o istotne. To wy 偶yjecie forum i na forum. A to, co najwa偶niejsze dzieje si臋 poza tym miejscem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak mo偶ecie tu nadal pisa膰, przecie偶 czytanie tego tematu i pisanie tu jest przygn臋biaj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kciukiem, ty te偶 jeste艣 tylko wulgarnym trollem jak Noxelia, a j膮 nied艂ugo Wit zabije

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kciukiem nied艂ugo to nox zostanie zabita przez Wita a ty dalej b臋dziesz robi艂a pitu pitu na forum 偶e tak du偶o sie dzieje poza tym miejscem

Udost臋pnij ten post

Dobrze ze kciukiem, 偶e nie wiesz jakie maj膮 tu ludzie zdanie o Tobie. Bo je艣li ja nakrecam hejt w to w czym Ty Ance pomagalas w wypisywaniu tych obrzydliwych rzeczy na jej temat?Ja zrobi艂am co mog艂am i zwyczajnie martwi mnie to, 偶e Anka ma coraz gorzej bo zn贸w dosta艂a lanie i j膮 Wit zgwa艂ci艂 ale co tam kciukiem lepiej pisa膰 o p*****lach prawda? A co niby si臋 takiego w tym realu dzieje skoro Noxa dalej jest ze swym katem a Ciebie jako艣 u niej w domu nie widz臋? Masz faceta i brata s艂usznych rozmiar贸w dlaczego nie pojedziesz do niej i nie zabierzesz od Wita? Chor膮 osob臋 to trzeba leczy膰 a nie wywalac jej obrany tylek na forum. Maciek racj臋,偶e ten temat to cyrk i szkoda czasu. Mi艂ej zabawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak nie ma kciukiem, zle bo si臋 nie interesuje, jak jest te偶 zle. Co ona mo偶e zrobi膰 tyle co wy wszyscy taki ma wp艂yw na Noxe, zadzwoni pogada z ni膮 i to jest du偶o jak na to co tu si臋 dzia艂o mi臋dzy nimi, bo ja na miejscu kciuka juz bym z Anka nawet s艂owa niezamienila.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noxelia 艣mierdzi rzadk膮 kup膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
noxelia li偶e psie jajca :classic_cool:

Udost臋pnij ten post