Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

estera aajajakkakak

Ja chyba sie pochlastam

Polecane posty

Mam 16 lat i jak tam każda nastolatka mam chlopaka . Tyle ze wstydze się zaprosić Macka do domu bo dosyć ze mieszkam w ruderze to jeszcze mam p******a rodzine . Ja wiem ze myslicie nastolatka ta to zawsze będzie mieć problem ale tak nie jest. Mieszkam z dwiema siostrami mama i tata i siostry synkiem . mama obiecała ze się wyprowadzimy a dzisiaj się okazuje ze nie nawet nie powiedziała dlaczego . Mam dos tego domu tu są tylko cały czas krzyki i charmider. O nauce nie ma co mówić bo nie można się nawet skupić. A moja matka ma wyj****e. Obiecuje i nigdy tego nie spełnia . Nie wymagam od niej nie wiadomo czego chce tylko spokoju . A jak juz cos powiem to razem z siostra siadają na mnie i zaraz ze ja jestem pyskata i nie wychowana jak mam sama moja siostre obgaduje do mnie ze juz ma jej dość a później udaje ze nic się nie dzieje. Ja juz mam dość ja nawet myśle o sampbojstwie . kiedyś się tam cielak ale juz tego nie robię chociaż mam ochotę sie pochlastac co ja mam robić ja juz mam dość !?

Gość gość
nie mysl o samobojstwie,pomysl,zeby jak najszybciej sie wyprowadzic,wyjechac gdzies np na studia..moze myslisz,ze to odlegla przyszlosc ale sama sie zdziwisz,jak to szybko zleci..musisz wytrzymac!! nie wstydz sie przed chlopakiem bo to nie twoja wina..ja bym mu wytlumaczyla o co chodzi, na pewno to zrozumie i jeszcze cie pocieszy..ciesz sie,ze go masz bo ja mialam podobnie tylko o chlopaku moglam pomarzyc ;) a ty masz sie do kogo przytulic i dla kogo zyc :)