Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona gruuuba

prosze potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość ona gruuuba

Mam ze 30 kg nadwagi, jestem tlusta nie moge juz na siebie patrzec, unikam luster mam mega kompleksy, prawie nie wychodze z domu tyle co do pracy i spowrotem. W pracy tez czuje ogromny dyskomfort, codzien mysle w co sie ubrac zeby zakryc zwaly tluszczu. Tak bardzo chcialabym sie za siebie wziasc i codziennie to sobie obiecuje a potem mowie sobie jeszcze tylko jeden dzien od jutra zaczne i objadam sie csym popadnie, pieczywo, makarony, sosy, tluste i smazone do tego zapijam cola, potem jeszcze dopcham czipsami i ciastkami :( Prosze co ja mam zrobic, zeby schudnac i zeby w miare szybko widac bylo efekty? Bo ja mam niestety tak, ze jak nie widze efektu i waga zatrzymuje sie to mnie to strasznie demotywuje i wtedy przerywam diete. Prosze was o jakies rady, moze komus udalo sie duzo schudnac? Czy powinnam brac jakies suplementy?

Gość gość
trza było tyle nie zrec grubasie zajeebany

Gość gość
Najlepszy jest jogging. Co drugi dzień conajmniej po 40 minut. Trzeba cały czas się ruszać, biegniesz wolno, bardzo wolno, nie dajesz rady to szybki chód. Efekty super.

Gość gość
Tak na Mirka zawsze można liczyć. To jeszcze mnie poczuć cjanek. Będę ci wdzięczna

Gość gość
skad jestes.

Gość gość
Nie zamartwiaj się . Zaakceptuj siebie . Puszyści w tym świecie też muszą być. Świat byłby nudny gdyby wszyscy ludzie byli jednakowi . Na początek obiecaj sobie że nie będziesz jadła po 18 godzinie. Poczekaj na efekty. Powodzenia .

Gość gość
nie przejmuj się tą k/u/r/w/ą wyżej.

Gość gość
musisz byc silna...tak naprawde to wszystko w Twojej glowie siedzi ,wiec moxe psycholog i pomoc kogos bliskiego...gdybys mieszkala niedaleko ja moglabym pomoc bo doskonale rozumiem co przeżywasz.. mi sie udalo wiec i ty dasz rade! uloz plan i dzialaj.a zdrowe jedzenie naprawde może byc smaczne

Gość gość
a ty mirus lecz sie bo jak ktos jest az tak nieszczesliwy ze nienawidzi wszystkich i wszystkiego wokol to musi miec powazny problem ze soba.. naprawde polecam kontak ze specjalista..zobaczysz ze bedzie Ci sie lepiej żyło

Gość gość
powiem tak no nie za ciekawie .. hmm moze dieta jabłkowa i ruch skakanka moze? ja po porodzie zaczynam cwiczyc bo troche brzuszek został... powoli zacynam cwiczyc... musisz sie zmotywowac ..zycze powodzenia

Gość gość
Po diecie jablkowej jojo gwarantowane

Gość misiulek90
Drogie Pani, nie ma diet cud. Nie ma tabletek na zdrową utratę wagi. Polecam Wam dietę strukturalną. Podstawą zdrowego żywienia jest zbilansowana dieta bogata w witaminy. Stosując dietę strukturalną zamiast jednego posiłku spożywamy koktajl.

Gość gość
ha, ha .. mleko sojowe oczywiście modyfikowane! ziarna sam tłuszcz suszone owoce, sam cukier etc nigdy nie schudniecie