Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mit obcokrajowca jako obywatela pierwszej kategorii w Anglii.

Polecane posty

Gość gość
Smieciu angole sa gorzej wykształceni niz Polacy. Dywizjon 303 w bitwie o anglie brał udział a oni nawet nie wiedzą gdzie w europie lezy polska. Ich cambridge czy oksford to odpowiednik naszego KULu, z jedna roznica ze studenci płaca za nazwę, bo uk przez stulecia napadał na kolonie a w 1945 dostali pomoc z USA , bez tego nadal by mieli syf dzisiaj smieciu. No idz na ulicy zapytaj młodego anglika czy wie co to był dywizjon 303. Gnij w uk w PL jestem u siebie

Gość gość
Swinio polska przez stulecia byla przedmurzem chrzescijanstwa. Gdyby nie ona to europa bylaby dzis islamska. Ta małpa merkelowa i camero sprowadzisli brudasow do europy i sie wysadzają bueheheeeeeee. Nie szanujesz polski smieciu co piłsudski walczył o nia bo uciekłes. Gnij w uk przy korycie przybłędo.

Gość gość
"idz zapytaj anglika Na ulicy czy wie co to dywizjon 303"- to chyba najcudoeniejsza rzecz do jakiej udalo mi posmoac ostatnio. Zwlaszcza ze zaden Polak Na ulicy nie wie co to dyeizjon 303, kiedy byly rozbiory polski, chrzest polski, itp.

Gość gość
No bo wy smiecie po wsbzdetach nie wiecie co to dywizjon 303, ja wiem. Trzeba było sie uczyc w normalnej szkole smieciu. Ja miałem taka lekture w szkole śmieciu. Ty miales pewnie rzucanie kamieniami i musiales uciec do koryta w uk buheeeee:D

Gość gość
Polaczki -bydlaczki trzymani za mordę przez polskich pracodawców żyją z jałmużny. I chwalą jeżeli w ogóle mają jakąś pracę i ryją za bezdurno. Tak trzymać.

Gość gość
Zapomnial Pan wkleic linki do swojego vloga Na youtubie. Jezeli nie bedzie pan tego skrupulatnie robil to Cale to udawane trollowanie i podawanie sie za osobe ktora doswiadczyla emigracji spelznie Na niczym.

Gość gość
Tak sobie tłumacz ciulu powyzej :D na garnuszku królowej :D:D:D

Gość gość
Oooo, "ciulu na garnuszku krolowej", coz za oryginalnosc. Pani redaktor musiala nowy zestaw podeslac. Jakis nowy link?

Gość gość
Nie mow do tego zje/ba "pan", to gowniarz z podstawowym niepelnym i nie zasluguje na taki przywilej :D widac po stylu pisma ile ma lat swiniak

Gość gość
AWF to wyzsze wykształcenie zmywaku w uk po wsbzdecie bueheheheee:D :D

Gość gość
Właśnie :D żaden pan haha. Chociaż niestety mam wrażenie że on jednak jest dorosły i to jest bardziej przerażające ze dorosla osoba pisze takie bzdury i wyzywa jakby jeszcze z gimnazjum nie wypuścili.

Gość gość
Pamietajcie zeby nie klikac tych linkow :)