Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy tez macie tak prawiki, ze jak widzicie jakas ladna dziewuche to

Polecane posty

Gość gość

Nic z tym nie robicie bo wkrecacie sobie, ze: 1) pewnie ma chlopaka. 2) na pewno sie jej nie spodobam i mnie oleje i nie bedzie chciala ze mna gadac. 3) ma pewnie zryty charakter i przeszlosc. 4) nie wiem jak zagadac. Ktore z tych 4 wystepuje najczesciej?

Gość gość
1) Ładne dziewuchy z reguły kogoś mają, nie znaczy że nie można spróbować. 2) problem odrzucenia dotyczy wszystkich kobiet mężczyzn prawików i dziewice, nikt nie lubi być odtrącany. 3) tego nie skomentuje ... jakiś rodzaj psychozy 4) to też dotyka wielu osób nie tylko "prawików" ;) sądzę że jak by nie patrzeć na te twoje punkty to największym hamulcem jest lęk przed odtrąceniem w takiej czy innej formie.

Gość gość
To zwykle kompleksy. Oczywiscie te kompleksy nie wziely sie z nikad. Ich tworczyniami sa obecne kobiety. Kiedys taki chlopak byl w gimnazjum, podstawowce, szkole sredniej i czasami na studiach (bo tu juz sie wiekszosc kobiet udaje po rozum do glowy) zwyczajnie wysmiewany przez dziewczyny. To powodowalo obnizenie samooceny, brak pewnosci siebie i w koncu narodziny kompleksow. Kobiety wy teraz zwyczajnie zbieracie plony tego co w nas kiedys zasialyscie.

Gość gość
Ja tak mam.

Gość gość
Ktoś jeszcze zamierza się w zw z tym spierać, że uroda wcale nie musi oznaczać powodzenia, a wręcz często większe powodzenie mają przeciętne niż bardzo atrakcyjne dziewczyny? Tłumaczyłam to kiedyś przez x stron na jakimś temacie, to uslyszalam tylko że problem jest na pewno we mnie, bo pewnie mam zryty charakter, kosmiczne wymagania albo tak naprawdę wcale nie jestem ładna. Więc w sumie jakby powrót do tego co napisał autor.

Gość gość
Ja od razu myślę, w jaki sposób do niej zagadać, żeby się nie zraziła. Jeśli gadka zaczyna się kleić, staram się jakoś znajomość przedłużyć. A co mnie obchodzi, czy ma chłopaka, czy nie. Zamiast wyobrażać sobie, wolę sprawdzić, bo zawsze szansa na znajomość jest. A może ma wolną, równie ładną siostrę ;-)

Gość gość
No ja nie zagaduje bo i tak mnie oleje wiec po co szkoda czasu

Gość gość
jest pasożytym co patrzy tylko co może dostać. sama nie ma nawet d**y do zaoferowania

Gość Turkuć
Po co mam zgadywać do laski skoro lecą na dużo starszych i bogatszych facetów.

Gość gość
1.Tak, to normalne że ładne dziewczyny najczęściej są pozajmowane. 2.Nie, nie mam kompleksów. 3.Nie widzę związku 4. Z natury nie zagaduje często do ludzi czy to ładna, czy brzydka czy stary facet, także mi bez różnicy.