Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze z kart klasycznych

Polecane posty

Gość gość

Prosty rozklad, bez pytan tylko dane. Niedopuszczalne jest , by pytać o osoby trzecie ( nawet jeżeli są nam bliskie ). Proszę to uszanować i proszę też o weryfikację w miarę możliwości.

Gość gość
Jestem jeszcze przez 30min

Gość gość
Monika, 16.02.1973

Gość gość
Proszę o wróżbę. Moje pytanie związane z finansami, kiedy w końcu będę zarabiać jakieś normalne pieniądze a nie grosze i kiedy wyprowadzę się z domu rodzinnego bo wciąż mieszkam z rodzicami :( Czy kiedyś skończy się zła passa w moim życiu? Nic mi w życiu nie wychodzi, mam strasznego pecha. anna 23 lipiec 1985. Pozdrawiam.

Gość gość
Agnieszka 24.07.93

Gość gość
halo wróżko czemu nie wróżysz? :)

Gość gość
gość dziś Monika, 16.02.1973 Witaj Moniko :) Pokazuje mi się, ze nie powinnaś działać pochopnie. Nie spiesz sie z niczym. Mozliwe, ze dojdzie do rozmowy z mezczyzna. Bedzie to ktos zwiazany z "domem" . Maz, przyjaciel czy jakis mezczyzna w mundurze..na stanowisku. Potraktuj to powaznie i panuj nad emocjami. Nie mozesz doprowadzic do sprzeczki, a jest to mozliwe przez M.in "wygarniecie prawdy". Pomysl nim zadzialasz - ponownie mam takie samo zestawienie( spojrz wyzej). W otoczeniu może być jakiś fałszywy człowiek. Nie chwal się także swoimi planami czy jakimiś sukcesami, bo możesz spotkać się ze zlorzeczeniem i będziesz zalowala, możesz pomyśleć, głupia bylam ze się pochwalilam. Pokazuja sie takze możliwe kłopoty finansowe, Ale - teraz czekają Cię dobre wiadomości - pomoże majetny mężczyzna. Może to być związane z podróżą (nasunęło mi się na myśl , ze moze zalatwic Ci prace poza miejscem zamieszkania ). To będzie niczym wygrana na loterii. Jeżeli pracujesz to czeka Cię awans, uznanie choć niewykluczone , ze to właśnie w nowej pracy, Cię docenia. Odważne decyzje i wytrwałość gwarantują sukces. Możliwy związek na horyzoncie , wyznanie uczuc , a także powrót do zdrowia, nabranie sił witalnych , wyjasnienie czegos , co Ci lezy na sercu. Możesz dostać prezent. Będziesz w niedalekiej przyszlosci B.dobrze zarabiala , usamodzielnisz się i możliwe że uniezaleznisz od rodziny czy też innej "grupy". Masz smykalke do interesów - wykorzystaj to! Pozdrawiam ... I życzę wszystkiego dobrego!:)

Gość gość
Wróżę, musiałam wyjść z domu ale już jestem , przynajmniej do godziny 14 :) Bardzo was proszę o częściową weryfikację, dlugo nie wrozylam . Miłego dnia obecnym życzę :)

Gość gość
Anna lipiec 1985 - Aniu, zaraz zobaczę czy mam jakiś rozklad na same finanse, zazwyczaj stawiam karty na wszystko tzw ogólny rozkład

Gość gość
Marcelina 02.06.1972

Gość gość
Anna 10.04.92 Czy sprawy finansowe poprawia się i pójdą po mojej myśli?

Gość gość
Ania 10.04.92 Teraz doczytałam że stawia pani ogólnie na wszystko a nie tylko na finanse także poproszę :)

Gość gość
Anna 16.01.90

Gość gość
Dziekuje i wszystkiego dobrego zycze!!! :-)

Gość gość
Niestety Aniu(z lipca 85), nie mogę Ci pomóc. Nie mam w swoim dzienniczku takich rozkładów. Jest jeden ale bardzo duzy na 34 karty, a ja niestety nie mam na to czasu. Jezeli zechcesz rozklad ogolny to zapraszam.

Gość gość
Ania 22 marca 1989 Dziękuję :)

Gość gość
Niestety Aniu(z lipca 85), nie mogę Ci pomóc. Nie mam w swoim dzienniczku takich rozkładów. Jest jeden ale bardzo duzy na 34 karty, a ja niestety nie mam na to czasu. Jezeli zechcesz rozklad ogolny to zapraszam. xxx W takim razie poproszę o rozkład ogólny :)

Gość gość
Rozumiem że to już koniec wróżb?

Gość gość
A który jest twój wpis?

Gość gość
Anna 10.04.92

Gość gość
Jestem w trakcie interpretacji wróżby dla Agnieszki. Jeżeli zdążę to i Tobie powroze ale nie obiecuję .

Gość gość
Agnieszko, jesteś jeszcze?

Gość gość
Ela 25.07.1982

Gość gość
Skoro Agnieszki nie ma to wrzuce wrozbe pozniej. Czy jest ktos obecny to powroze? To zajmie ok.20min.

Gość gość
Ania 10.04.92 ja jestem

Gość gość
Tak jestem - Agnieszka

Gość gość
To są jakieś kpiny, naiwniaczki czekają na wróżbe a ona ma was w du..pie. Wróży od 9 rano i zrobiła jeden rozkład buhahaha

Gość gość
Aniu, wróżba dla Ciebie. W miarę możliwości zweryfikuj. Widać obok Ciebie dobrego kandydata na męża , spotkanie miłosne być może zaręczyny (jeśli masz stałego partnera). UWAŻAJ na jakąś starszą kobietę może intrygowac (taki typ). Dostaniesz dobra wiadomość od kobiety , będzie Ci przychylna , jeżeli czekasz na rozpatrzenie sprawy będzie ona pozytywna :) Przy domu widać lekkomyślne podejście mlodego mężczyzny, co może doprowadzić do nieszczęścia. Może on dostać jakieś zaproszenie. Pojawia się przed Tobą duze szanse i mozliwosci , ktore warto wykorzystać . Możliwe ze chodzi tu o korzystną ofertę pracy . POwinnaś wiedzieć , ze pomiędzy dwoma mężczyznami odbędzie się rozmowa ( starszy kontra młodszy,może to być ojciec z synem) , znowu widać zaręczyny i możliwe , ze powrót starej miłości. Możesz nie spodziewać się jakiejś awantury - może w pracy , jakiś skandal. Młody mężczyzna moze podjąć prace w wojsku czy policji. Widać też starszego mężczyznę który ma problemy i żyje w stresie. Możliwe , ze przez młoda kobietę. Możliwe też ze ma ona jakieś problemy urzędowe , sądowe. Młoda kobietę może czekać niespodziewany przypływ gotówki , miła niespodzianka a także urzędnik przy domu. Pozdrawiam ;)

Gość gość
Moja droga, uważaj na słowa - robie to za darmo , wiec mam prawo to zrobic albo i nie. Moja dobra wola. Nie pasuje? Idz do wrozki i plac jej 200zl.

Gość gość
Ania 10.04.92 Jestem bardzo wdzięczna za wróżbę, niestety jest ona napisana tak ogólnie że nie potrafię Ci napisać czy coś się zgadza nie,pozdrawiam