Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znacie kogoś kto wygrał w loterii paragonowej

Polecane posty

Gość gość

cokolwiek. Już nie mówię o samochodach, ale nawet durny tablet... rejestruję od października każdego miesiąca niemal setkę paragonów, znajomi podbnie i nic :o nikt :o zaczynam się zastanawiać czy to nie ściema dla krewnych i znajomych królika

Gość gość
Oczywiście,ze sciema. Główne nagrody dostają znajomi kogoś tam,a te drobne też pewnie tez nie trafiają do "zwykłych" ludzi,bo przecież i tak nikt tego nie skontroluje...

Gość gość
ponawiam pytanie

Gość gość
Ja tak samo, od początku loterii rejestrowałam mnóstwo paragonów, ale już sobie odpuściłam.... ;-P

Gość gość
ja gram od listopada, rejestruje wszystkie paragony, swoje, nazbierane po rodzinie a nawet znalezione - czasem ktoś zostawia w sklepie, też nic nie wygrałam, powoli tracę zapał...

Gość gość
.....zwłaszcza, że wklepywanie tego jest mozolne...też nie znam nikogo kto by wygrał

Gość gość
Tak. Gorzkie żale na fujarce.

Gość gość
tak, ja. nowe życie

Gość gość
22:53 jesteś bogiem

Gość przerost tresci nad forma
ale wy jesteście frajerzy zamiast rejestrowac paragony trzeba prase czytac nie slyszeliscie ze insignie wygrala kolezanka wiceminister która loterię organizuje :D ?

Gość gość
Znam kogos kto wygrał samochód

Gość przerost tresci nad forma
debile :O to nie wymysl faktu byly wywaidy z oboma panimi i oczywiście to przypadke że się znają od lat :D w rejestrujecie a urząd skarbowy liczy kto kasy nie zafiskalizaol na czas kto jaki obrot ma pozniej przelicza przed odpowiedni wspoilczynnik i delikwent ma kontrole bo oni sobie zaloza ze np. co tysieczny paragon ktos rejestruje i jak maja inny przelicznik np. ktos w deklaracji wykazal obrot 500 razy wiekszy niz suma paragonow w loterii to od razu przestepca musi byc. v http://www.fakt.pl/politycy/samochod-w-narodowej-loterii-paragonowej-wygrala-kolezanka-bylej-wiceminister-finansow-ktora-ja-projektowala,artykuly,610821.html

Gość gość
e tam, ploty i pomówienia, jakby coś było na rzeczy wyjaśniłaby to prokuratura, nie ma co się emocjonować, przymusu nie ma, gram bo to nic nie kosztuje, na lotto szkoda mi kasy.

Gość gość
mi też na lotto szkoda kasy, tym bardziej że przez 15 lat trafiłem dwa razy trójkę :o raz za dychę i raz za 24 zł. A paragonów od października narejestrowałem już co najmniej 400 i... chuj wg mnie to ściema

Gość gość
To ładnie, ja mam około 100, ale zauważ ile ludzi je rejestruje, szanse są ale chętnych też dużo, to nie ściema ale zainteresowanie jest ogromne. Nie ma się co dziwić skoro to nic nie kosztuje, chwila i już masz paragony zarejestrowane a każdemu się marzy wygrana ;)