Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla ola

chcial zebym powiekszyla pierai!

Polecane posty

Gość zla ola

jestem niska, drobna filigranowa wiec mam maly ale sliczny, jedrny biuscik. moj chlopak, a wlasciwie juz byly po okolo 2 latach naszego zwiazku zaczal nawijac o duzych piersiach, nie przeszkadzalo mi to na poczatku, jednak potem jak ogladalismy program o operacjach plastycznych spytal sie czy bym w sobie cos zmienila, ja ze nic, moze bym oczy powiekszyla ale raczej nie, a on "na pewno tylko to" spojrzal sie na biust i powiedzial "lepiej bys wygladala z wiekszymi piersiami" zdenerwowal mnie tym ale mi przeszlo ale potem ciagle gadal o tym powiekszaniu, a na nasza rocznice zabral mnie do kliniki! pytam sie: - po co tu przyszlismy? - umowilem nas na wizyte z chirurgiem - ale po co? - no wiesz, zeby cos poprawic - co poprawic? - zaplace za operacje - czlowieku jaka operacje?, ja zadnej nie chce - ale moglabys powiekszyc biust, bys byla bardziej seksowna i kobieca - lepiej ty idz sobie ptaka powiekszyc bo ten korniszonek to porazka potem z nim zerwalam, no ku/rwa jak mozna cos takiego zaproponowac dziewczynie? czy on naprawde byl tak glupi? zaluje, ze wczesniej z nim nie zerwalam tylko sluchalam jego komentarzy teraz wydzwania i pyta sie jeszcze co zlego zrobil bo nie wie! no co za kretyn

Gość gość
a sam pewnie ma krótkiego siurka i wymaga wielkich balonów :D

Gość gość
jest operacja taka że w si.urka wstrzykuje się kw. hialuronowy albo coś żeby był grubszy? a może założylby sobie perły pod naplet żeby twoje doznania były intensywniejsze? :D a co się stało z tą młodą Szwedką, która przyjechała do PL zrobić sobie piersi?

Gość gość
no to bogaty był ten debil, że stać go było 15 tys dać na operacje.

Gość zla ola
nie mial 15 tys, mial polowe (zaoszczedzil -chwalil sie tym) a na druga polowe chcial wziasc kredyt czy gdzies indziej np u znajomych sie zapozyczyc no kretyn po prostu ktetyn a jego siurek to ma tak ok 13/14 czyli szalu nie ma ale nie przeszkadzalo mi to dopuki nie zaczal tematu o powiekszaniu

Gość gość
13,14 cm to tak jak mówisz szału nie ma:) Dobrze mu powiedziałaś. To Ty masz tego chcieć, a nie Twój facet.

Gość gość
ty też weź kredyt i kup porządny słownik ortograficzny oślico z małymi cycami

Gość zla ola
nie mial 15 tys, mial polowe (zaoszczedzil -chwalil sie tym) a na druga polowe chcial wziasc kredyt czy gdzies indziej np u znajomych sie zapozyczyc no kretyn po prostu ktetyn a jego siurek to ma tak ok 13/14 czyli szalu nie ma ale nie przeszkadzalo mi to dopuki nie zaczal tematu o powiekszaniu