Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama i dzieci

DO KIEDY WOZILYSCIE DZIECI W WOZKACH

Polecane posty

Gość mama i dzieci

Do kiedy wozilyscie swoje pociechy w wozkach ? Mam dylemat aktualnie jestem w 3 miesiacu ciazy. Moj synek bedzie mial 1 rok i 8 miesiecy jak nasze drugie malenstwo przyjdzie na swiat. Nie wiem czy mam kupic podwojny wozek czy pozostawic ten po pierwszym dziecku, ktory jest w idealnym stanie. Z gory dziekuje za odp.

Gość gość
Pierwszy syn mial jakies 1,5 roku a drugi 2,5 r.wiec róznie bywa.

Gość gość
ja bym nie kupowala podwojnego. U mojego brata jest 18mcy roznicy miedzy dziecmi. I starszemu mowili ze jak pojawi sie siostrzyczka on bedzie duzy i juz bedzie chodzil a ona mala i bedzie jezdzila wozkiem. Maly chodzi na spacery bez marudzenia. Z kolei siostra meza ma dzieci z 2,5roczna roznica i kupila podwojny. Teraz starsza ma juz 4.5 lata i ciagle jezdzi w spacerowce, bo "nogi ja bola". Wszedzie jezdzila wozkiem i w ogole nie jest przyzwyczajona do chodzenia.. Ja mam w domu tylko jedno dziecko wiec dosw nie mam z dwojka. Aczkolwiek moj syn ma 2lata i wozka uzywamy tylko np. na lotnisku czy jak musimy skoczyc do np. galerii handlowej, wiec bardzo rzadko. Na codzien chodzi piechota albo jezdzi na takim motorku "balance bike"- przepraszam ale nie wiem jaka jest polska nazwa.

Gość mama i dzieci
Mieszkasz w UK ? - Ja wlasnie mam z tym problem. Obawiam sie tylko jak bedzie z dluzszymi spacerami no i ja sama z dwojka malych dzieci. Moj synek uwielbia chodzic no ale narazie ma rok i gania wszedzie nie trzyma sie mnie ani na chwile. Jak bede miala drugie dziecko obawiam sie ,ze juz nie bede miala jak tak za nim ganiac.

Gość gość
Sa super dostawki do wózków :)nie kupuj podwójnego.

Gość mama i dzieci
A gdzie moge kupic ? Wiem ze jest takie cos ze dziecko siedzi lub stoi ale moj maly jeszcze w wozku spi. moze to sie zmieci za 7 miesiecy.

Gość mama i dzieci
Znalazlam bez kitu nie pomyslalam o tym wczesniej :) Dzieki Dziewczyny !

Gość Jedynaczka1
U mnie różnica pomiędzy dziećmi 15 miesięcy.Kupiliśmy wózek z dostawką.Dziecko nie zawsze chce chętnie chodzić i wsadzam do wózka.

Gość gość
Kupiłam duży wózek właśnie po to aby nie szukać zaraz drugiego. W Anex Sport moja niunia jeździ do dziś a ma już 1,5 roku. W gondoli prawie 7 mies a spacerówka do dnia dzisiejszego. Wózek bez awaryjny.

Gość gość
Kup dostawke. Ja widzialam nawet taka siedząca. W tym wieku maluchy wola biegac i chodzic, anizeli siedziec potulnie w wozku. Ja bym nie inwestowala. Poza tym im predzej usamodzielni sie, tym lepiej moim zdaniem. Moj szybko przestal jezdzic w wozku i wszedzie chodzi sam, nawet dlugie trasy podczas gdy jwgo rowiesnicy (4latki) nieraz jeszcze wozkami jezdza.

Gość gość
Dla pierwszego dziecka małam Tako lareta ale spacerówka była mała i musiałam kupić jakąś małą spacerówkę, którą zresztą jeździło się makabrycznie- zero amortyzacji. Teraz mam drugiego maluszka i po dokładnym wymierzeniu spacerówki kupiłam Anexa Sporta. Na razie używam gondoli ale myślę ,że ten wózek starczy spokojnie do 3 latek. Jeździ się super polecam:)

Gość gość
Moj synek pierwszy miał 2 latka jak urodziłam Natalkę. Nie chcialam wózka rok po roku bo syn był na tyle duży ze nie chciał juz jeździc w wózku. Kupiłam wózek Anex Sport i dokupiłam używaną dostawkę do wózka a do niej siedzisko. A że Anex ma długą rączkę to synek nie przeszkadza mi w prowadzeniu wózka. Wydaję mi sie takie rozwiązanie najbardziej logiczne. My polecamy wózek i dostawkę.

Gość gość
A może zamiast podwójnego wózka kup starszemu rowerek

Gość gość
Pierwsze i drugie dziecko do ok 2 roku życia, przy czym po 18 mscu to już raczej sporadycznie, na co dzień po nóżkach.

Gość gość
A nawet trzylatke mi sie zdarzyło wozić we wozku jak była taka potrzeba ale cześciej uzywalam tak do dwóch lat.

Gość gość
Ten temat to lokowanie Anex Sport. Każdy kupuje wózek jaki chce a tu jednak trzeba w co 2 poście pisać o tym modelu i nagle wszyscy go maja. Żenada. A dziewczyna pyta tylko o to czy kupić podwójny wózek a nie jaki model.

Gość gość
Znowu ten zakichany anex co trzeba z nim ciagle po serwisach sie bujac. Tylko juz napisalo ze to badziew a te dalej reklamuja.

Gość gość
Ja pierwsze dziecko do 3 latek. Jednak w dwóch różnych wózkach bo z tako dziecko wyrosło jak miało 2 latka. Teraz mam Anexa i myślę, że posłuży dłużej bo ma większą spacerówkę:)