Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zobaczcie na to ..nasza doda mowi biegle po angielsku!a tak ja oczerniano ..

Polecane posty

Gość gość
Ja widziałam dzis rano ten filmik i zdjęcia na jej instagramie.Faktycznie wygląda jak PAMELA ,ale moim zdaniem bardziej męsko.Co ta Dodzina juz nie wymysli???popisuje się na tym swoim instagramie ,zeby wszyscy jej zazdroscili jak to zna język i prowadzi bogate zycie.Ma chyba kompleksy jakieś.

Gość gość
ja na tego transa patrzeć nie mogę... ale podziwiam ja, tylu facetów jak potraktowało jak szmatę a ta wciąż ma w sobie dużo siły i lansuje się, ja bym wpadla w jakąś depresje. Poza tym uważa się za taką piekną a każdy facet ja porzuca haha

Gość gość
o kurcze :)ona serio zna angielski :)

Gość gość
no faktycznie :D głupia przecież nie jest IQ wysokie ma, a na tym filmiku raptem powiedziała kilka słów po angielsku i na podstawie tych kilku słów "say hello to my friends" stwierdzacie że zna biegle angielski? :D to dzieci w podstawówce tego typu zwrotów sie uczą

Gość gość
skoro przenywa tam w usa i ma przyjaciela obcokrajowca to chyba wiadomo ,ze nie rozmawia z nim po polsku kretynki. widac że zna język a wygląda lepiej niz pamela za czasów baywatch. kazdy facet jej pożąda.

Gość prawictwo pospolite 152
j****y pasztet z sztucznymi wymionami

Gość gość
żaden mężczyzna z nią dłużej nie wytrzyma bo ona ma trudny charakter jest atrakcyjna ale też ma na to dużo kasy poza tym ja bym się wstydził z nią pokazać bo jest prymitywna i chamska, lubi prowokować w żenujący sposób u niej pewność siebie przerodziła się w jakieś zwyrodnienie czy ma kompleksy? myślę, że jej ambicje przerastają jej możliwości ona jest zupełnie pozbawiona jakiejś oryginalności i takie są te jej piosenki ona to wie, czuje i widzi, że wyżej doopy nie podskoczy więc uprawia ten żenujący lans oparty o kasę i bezczelność

Gość gość
ona na tych fotach na INSTAGRAMIE wygląda zabójczo.ciało jak pamela anderson w tym stroju bikini.

Gość gość
PIEKNA JEST