Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce uprawiać seksu

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jesteśmy ze sobą 4 miesiące. Na początku związku facet opowiadał mi o swoich przygodach seksualnych, wynikało z tego jasno: lubi seks...ale. Jak to bywa w początkowych fazach związku powinniśmy się kochać często. A mieliśmy tygodniowe przerwy. Gdy powiedzialam mu ze coś jest nie tak, kochal się 3 razy pod rząd. Więc może i potrafi, ale nie chce. Teraz zdarza się tak, iż stwierdza że nie kochamy się bo tkwi w nim uraz po kłótni. Potrafi zabrać moje ręce od siebie mówiąc nie dotykaj, jesteś wulgarna, zarzuca mi ze wciąż tylko o seksie rozmawiam. Gdy zaczelam piescic go oralne stwierdził, ze to co robię jest nienormalne. Mamy przerwy trwające tydzień czasem dłużej. Poza buziakami nie calujemy sie w ogole. Przytulamh sie jedynie. Cwicze, jestem wysoka szczupla, zadbana, podobam się mężczyznom. Bielizna erotyczna odpada bo nie robi to na nim wrażenia. Jakieś porady?

Gość gość
dzivvka! będziesz sie smażyć w piekle wywłoko seks tylko po ślubie w uświęconym związku ty k*****o

Gość gość
Dodam, że rano próbuje go zaczepic bo jak wiadomo, ma wtedy więcej 'mozliwosci' to zabiera mi ręce. Nigdy się z czymś takim nie spotkałam. Wymówka jest kłótnia sprzed 2 mies, kiedy to powiedziałam mu kilka przykrych słów. Sądziłam, że lubi seks przez to początkowe chwalenie się gdzie i jak często to robił, a tu klapa.

Gość gość
Gościu 11.21 obawiam się że dzięki takim wulgaryzmom jakich używasz i jak traktujesz bliźniego swego, spotkamy się tam razem.

Gość gość
facet wszystko ci powie, w poprzednim wcieleniu był pewnie bogatym Szejkiem, także wzięłabym pod to poprawkę. ciężko, nie mogłabym tak żyć. żeby kobieta musiała się o sex prosić. co najmniej dzikie. chyba, że ma problem z hydrauliką albo zdradza i złapał syf.

Gość gość
Tylko czy gdyby zdradzał nie korzystałby też że mną? Sądziłam, że zdradzają mężczyźni z dużym libido. Którzy właśnie mają potrzeby seksualnych spore, a nie są one zaspokajanie, gdyby miał kogoś nie musiałby być ze mną jesteśmy dopiero 4 miesiące że sobą, mieszkamy razem. A ja chcę tego seksu, lubię seks, jestem temperamentem osobą. On mówi, że w związku najważniejsze jest zaufanie, miłość a nie seks.

Gość gość
zakochał się w innej ..szkoda twojego czasu na niego

Gość gość
Wątpię, od początku znajomości jest taki sam. Wydaje mi się że o ten seks chodzi, ze ja wciąż nalegam. Nie nalegam, to jest mu to na rękę..jakieś pomysły jak go rozkręcić?

Gość gość
No to masz poważny problem.... może ma ma jakiś prblem z potencją faceci to zawsze ukrywają. Mój maż też tak robił i wyszło, że ma problemy ze wzwodem. Kupiliśmy na początek suplement diety long men i podziałało.

Gość gość
po co tak szybko razem zamieszkaliscie?moim zdaniem lepiej nie bedzie.skazani na porazke