Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalam fajnego mezczyzne ale nie ma on prawa jazdy warto sie wiazac?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie oplaca sie wiazac z kims takim?

Gość gość
Nie. Tak jak facetowi fundować obiad dziewczynie z małymi cyckami. A tak poważnie to dziś jak bilety lotnicze i kolejowe są po 10zł to prawo jazdy to żaden szał, tylko w korkach się stoi.

Gość gość
Żaden szał, a ciężko zdać.

Gość gość
Warto, Przemek też nie ma, a fajny chłopak.

Gość gość3434
Ale jesteś je**bnięta, a co ma prawo jazdy do tego. Tak klasyfikujesz innych. Hahhah to on głupi jakby chciał Ciebie.

Gość gość
no daj spokoj. tez nie mam prawka- to znaczy, ze nikt mnie nie zechce? :P

Gość gość
jeśli stać go na bilet autobusowy to wiąż się

Gość gość
Blachara

Gość gość
A Ty autorko masz licencję pilota F-16? Bo jeśli nie, to nie warto się z tobą wiązać!!!

Gość gość
To chyba tym razem prowo, ale tu były takie dyskusje, zupełnie na poważnie :D

Gość gość
Zawsze może posiadać kolekcjonerskie nabyte przykładowo na http://clubcard.com.pl/, a to że nie ma prawa jazdy prawdziwego nie znaczy, że jest zły.

Gość kaamm
odpowiadając autorce: tak meżczyzna w XXI wieku powinien mieć prawo jazdy, kobieta nie musi. Skoro ja jestem kobietą i mam prawo jazdy to sorry ale jakby te nasze spotkania wyglądały, ja przyjade autem a on autobusem ? Jestem po 30, mam wykształcenie wyższe i nie związałabym się z meżczyzną bez prawa jazdy. Musi mieć prawo jazdy i jakikolwiek pojazd czterokołowy.

Gość
mysle ze nie odrzucilabym faceta z tego powodu, ale dle mnie to troche dziwne, od razu skojarzylo mi sie to z taka mameja...:P zalezy tez ile ma lat bo inaczej bym sie patrzyla gdyby mial 20, a inaczej jesli ma 30;)

Gość gość
facet bez prawa jazdy to jakiś nieudacznik no chyba że ma z 19 lat ale jak więcej to sory ja bym się z takim nie związała

Gość gość
No to się nie wiążcie i dajcie tym facetom święty spokój. Materialistki i wygodnickie lenie jedne.

Gość gość
Po pierwsze dla mnie chłopak jak nie ma prawa jazdy to coś z nim jest nie tak, albo leń, że nie zarobił sobie na niego, bo mu sie nie chciało, albo alkoholik i wieczny impezowicz, co wszystkie zarobione pieniądze przehulał. Znam takie przykłady i zawsze jest z tymi chłopakami, coś z tego co wymieniłam. Po drugie jak by ten chłopak do mnie jeździł?bo ja bym np.nie jezdziła do niego. To chłopak musi o mnie zabiegać, nie odwrotnie. Chyba za ma 19,20 pare lat to zrozumiałe ze nie ma jeszcze prawa jazdy.

Gość gość
A jak nie uda się zdać ? Różnie bywa. Ja już 5 razy oblałem. i został mi miesiąc do zdania. Jak się nie uda, to w d***e już to mam i nie będę już robił tego posranego prawa jazdy.