Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudnąć dla męża?

Polecane posty

Gość gość

Mąż chce bym schudła( nie mówi tego wprost, ale ja to wiem) ok 10 kg . Mam 165 cm i 55-56 kg. Chciałby żebym miała bardzo szczupłe nogi (z przerwą między udami), ogólnie żebym była drobniejsza. A ja nie potrafie....Nawet jak ważyłam 50 kg nie miałam takich nóg...Nie wiem chyba przestanę jeść.......Mam dietę, staram się sporo ruszać ale to nie daje prawie żadnych efektów.....Waga praktycznie stoi w miejscu....Musiałabym ważyć chyba 47 kg.....albo i mniej. Co robić? Chce mu się podobać.

Gość gość
Czy ten twój mąż tez wygląda jak model? Bo tez chyba chciałabyś takiego faceta. :-). Dziewczyny nie wariujcie!!!

Gość gość
ale to chyba normalne,że chce się podobać mężowi. I wiem, że jak bym schudła to bardziej bym mu się podobała.

Gość maczu piczu
Chyba ocipcialas :D Powiedz mu, zeby sobie kupil lalke Barbie i sie jej przygladal, a ciebie zostawil w spokoju. I dlaczego jest twoim mezem jesli nie akceptuje twojej figury. Kazdy ma inna budowe i na ogol chudniemy tam gdzie nam najmniej pasuje (znika biust, tylek a nogi nadal zostaja grube). :D

Gość gość
Jezeli chudnac to tylko dla siebie. Jeżeli czujesz taka potrzebę. Ja majac 174 ważyłam 68 kg jak wychodziłam za mąż i wtedy mój facet mnie kochał równie mocno jak teraz gdy waze 60 kg :)

Gość gość
ja ważyłam 96,teraz 58,nigdy juz nie zrobie czegokolwiek bo facet coś tam sobie zażyczy,ten twój powinien sobie zbadać głowę,niech spojrzy na ulicę ile tam tłustych otyłych bab

Gość gość
Rozpędź się, autorko, i pie/r/d/olnij w ścianę. Może się klepki nastawią.

Gość gość
A mój mówi że powinnam przytyć. 159 wzrostu wagi 52

Gość gość
Przede wszystkim jak coś to dla Was. Nie dla męża. Po drugie, czy bierzesz pod uwagę najważniejsza sprawę? Czyli twoje zdrowie Wazysz prawidłowo, przy zgubieniu tych 10 kg rozregulujesz swój układ hormonalny. Wiem co mówię, znam się na tym Przemyśl czy warto.

Gość gość
gość dziś ...Mąż chce bym schudła( nie mówi tego wprost, ale ja to wiem)... A niby skąd to wiesz? Kolejna znudzona idiotka ubzdurała coś sobie :(. Może mąż ma z Tobą inny problem, a Ty tylko teksty o wyglądzie potrafisz zauważyć.

Gość gość
przerwę masz między warami sromowymi. może być?

Gość gość
Jeżeli nie ściemniasz i naprawdę tyle ważysz przy tym wzroście, to jesteś laska i to naprawdę niezła. A jak on wygląda? umięśniony, krata na brzuchu i te sprawy? Ludzie, a zwłaszcza faceci to mają posrane w głowach

Gość gość
Nie uważam się za laskę... Mam figurę klepsydry.... Jego typ to chuda, drobna, szatynka z długimi włosami...Ja mam średni/duży biust, wcięcie w talii, i grube uda(mam kompleks nóg). łydki szczupłe a uda dziwne. Może gdybym była wyższa to lepiej by to wyglądało...ale nie urosnę już,więc zostaje mi chyba anoreksja.

Gość maczu piczu
Ale przeciez taka cie wzial za zone wiec nie rozumiem. Przeciez mogl szukac sobie dalej tej wybranej ale to ty jestes jego zona przeciez. Nagle mu sie tak odmienilo? To moze zacznij i ty stawiac wymagania zeby nagle na przyklad zaczal podnosic ciezary :) Czy on jest idealny?

Gość gość w tramkach
Masz wage na dolnej granicy, nizsza waga to juz choroba, a tak wogole to masz p*****lnietego meza, zamiast tego zebys byla szczesliwa chce cie w jakas anoreksje wpedzic ;/

Gość gość
A ten Twój mąż to Adonis? Powiedz, że Twój typ to Brad Pitt a on ma się dostosować. Po co jest z Tobą skoro ma inny typ? Masz właściwą wagę i bardzo kobiecą figurę.

Gość gość
To chyba prowo. Jeżeli chcesz schudnąć, to ze 2-4 kg, wystarczy, że przestaniesz jeść słodycze, chipsy i pić piwo (kaloryczne). I chudnij, ale DLA SIEBIE. A potem pomyśl o...zmianie męża.

Gość gość
Up

Gość gość
Z opisu opisu wynika że autorka ma idealne ciało

Gość gośćht343
zobacz swoje bmi ,masz idealną wagę a nawet mogłabyś przytyć trochę,ten twój mąż to idiota,przede wszystkim powinnas zmienić albo wymienić jego a nie swoją wage

Gość gość
Mężczyzn nie interesują jakieś bmi i przeliczniki,cyferki a wygląd ogólny. Z opisu wychodzi że autorka ma mega seksowne ciało.

Gość gość
Up

Gość gość
faceci tacy sa. Może szuka pretekstu do rozstania? Nie masz nadwagi wiec nie masz z czego chudnac. Dziwny ten Twój maz...

Gość gość
Hnnnjhhjhhjhe

Gość gość
To ma byc zart? Tez mam 165 cm, waze 52-54 kg (zalezy ile sobie zjem), a jestem bardzo szczupla wrecz chuda! Wszyscy mi to mowia. Bardzo chcialabym troche przytyc, ale nie moge. Maz mowi mi, ze powinnam troche przybrac na wadze. Jesli schudniesz te 10kg to bedziesz miala niedowage, wygladac tez bedziesz nieciekawie. Masz idealna wage, nic z nia nie rob.

Gość gość
Ja mam 158 i ważę 58 -to ja wiem, ze mam 5 kg nadwagi i widać.Ale ty chudzinki daj spokój. JA DLA ODMIANY MAM WSZYTKO W BOCZKACH)))

Gość gość
Upppp