Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pinokio123

Jaki wynik Bata HCG w 3,4 tygodniu ciąży

Polecane posty

Gość Pinokio123

Robiła któraś badanie bety HCG 10 dni po owulacji czyli około 3-4 tyg ciąży ? jaki miałyście wynik ?

Gość Pinokio123
nikt mi nie odpowie ?

Gość gość
A czemu pytasz? normy są takie: "3 tydzień ciąży - 5-50 mIU/ml 4 tydzień ciąży - 4 - 426 mIU/ml"

Gość Pinokio123
Dziękuję ja znam normy tylko byłam ciekawa jakie wyniki miały dziewczyny robiące wynik w tym czasie pytam bo dziś zrobiłam badanie i czekam na wyniki

Gość Anulkaa87
Normy wg laboratorium Luxmed: 0,2-1 tydzien: 5-50 1-2 tydzien: 50-500 2-3 tydzien: 100-5000 3-4 tydzien: 500-10000 4-5 tydzien: 1000-50000 5-6 tydzien: 10000-100000 6-8 tydzien: 15000-200000 2-3 miesiac: 10000-100000

Gość gość
U mnie 4tydz3dz wyniosła 232

Gość Pinokio123
Odebrałam wyniki u mnie beta w dniu dzisiejszym czyli 9 dni po owulacji a 4 dni przed okresem 9,5 czyli ciąża normy u nas od 5-50 zastanawiam się czy to dobry wynik ?

Gość gość
ja robiłam w betę na początku ciązy,aby ją potwierdzić i wszystko było ok miałam 400 w 4 tygodniu ,zrobilam pozniej w 7 tygodniu i zaczęła gwałtownie spadać po 3 dniach, z racji tego ze pierwsza ciaze poronilam powiedzieli mi,ze juz teraz zapewne rozpoczyna się to samo . Kolejne badanie i znow spadek, okazało się ,ze dziecko zyje,a ja bylam najszczesliwsza na swiecie. Moze zeby stwierdzic ciaze warto zrobic,bo wtedy nie klamie i mi tez wyszlo ,ze jestem w ciazy,ale pozniej po prostu nie zaufam temu badaniu.

Gość Pinokio123
no ja będę powtarzać betę Hcg w poniedziałek ale testy ciążowe ładnie pokazują ciąże 3 dni przed okresem wiec jestem dobrej myśli :)

Gość gość
8 dni po owulacji ( monitoring) miałam 9 iu. Za 48 h - 19 iu. Teraz jestem w 28 tc.