Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyciejestjedno

Fisting

Polecane posty

Gość zyciejestjedno

Hej mam do was pytanie odnosnie jak w tytule. Ogolem kocham uprawiac seks ale nie wiem czy nie bardziej lubie zabawy. Mam 23l. moj partner 33l ( nigdy nie robil takich rzeczy jednak, gdy powiedzialam mu troszke jakie mam fantazje, zgodzil sie z wielka checia ) nigdy nikomu z moich poprzdnich partnerow nie mowilam o swoich fantazjach seksualnych wydaje mi sie, ze byli zbyt niedojrzali, aby to zrozumiec zgodzic sie nie wiem, w kazdym razie wczoraj kiedy zaczelam calowac sie z moim facetem zapytal czy chce to zrobic, oczywiscie kiedy to uslyszalam juz moja wyobraznia zaczela dzialac wsadzilam wiec jemu powolutku palec w tylek i zaczelo sie, lezelismy oboje na boku potem on usiadl na mnie tak, aby jego penis powedrowal w strone moich ust, a ja bawilam sie tym palcem w odbycie. Sam widok tego jak to wyglada mnie strasznie podniecal, jego wyrysk i mimka twarzy przy orgazmie nie do opisania.. kiedy skonczyl nadal przezywal orgazam. Powiedzial ze nigdy nie czul tak mocnego orgazmu jakby byl na extazie.. na pewno to bedziemy powtarzac. Mozecie podzielic sie jak wy to robicie ?

Gość gość
niestety ja spotykam na swojej drodze same kłody, cnotki niewydymki, katoliczki które chcą zaraz ślubu :( chcialbym poznac taką jak ty

Gość gość
Palec w d***e? Jak mysle o tym mam bardzo duuuuze opory i niechęć. Generalnie moze dlatego, ze moje życie seksualne jest chaotyczne, przypadkowe, rozproszone. Seks uprawialem przelotnie z obcymi kobietami, jednorazowo. Takie zabawy maja prawo zaistnieć i rozwijać sie w związku, gdzie sie znacie, ufacie sobie.

Gość zyciejestjedno
tak masz racje ;) To samo powiedzial moj partner po wszystkim, ze robi to ze mna, bo ufamy sobie. Tak jak mowilam wczesniej on tego nie robil przede mna ale widzi, ze ja lubie takie rzeczy, a ja jestem szczesliwa, ze w koncu moglam sie przed kims otworzyc i zaczac spelniac swoje fantazje seksualne :) probowalismy tez duszenia pare sekund reka i jego czlonkiem.. coz mam zrobic jak to lubie ;)

Gość gość
Ogolem nie wiem czy kobiety takie rzeczy lubia. Nigdy z zadna nie rozmawialam na takie tematy, bo troszke dla mnie jest to intymne i moje.. jednak wiem, ze jesli partner nie podnieca kobiety tak jak np mnie moj to takie zabawy nie przejda, bo mimo iz kobieta moze lubic nie bedzie chciala tego robic z byle kim. To musi byc to cos po prostu, ale oczywiscie sa tez kobiety klody co tylko leza rozstawiaja nogi i pchaj po wszystkim odwroca d**e i ida spac.

Gość gość
Fisting to jest wkładanie palca do tyłka? Pierwsze słyszę :o

Gość gość
autorko jestes tak lupia ze dla ciebie fisting to wkladanie palca w d**e , co za kretynka

Gość gość
zgadzam się, no ktoś nie douczony ...... ale dobrze że wie co lubi