Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ola1009

jak wytrzymac w klasie

Polecane posty

Hej. Mam problem. Ucze sie w nowej szkole dobry miesiac i staram sie o dobre oceny i takie mam ale czasem juz nie wytrzymuje i zrywam sie z lekcji .... powodem jest to, ze taki chłopak, ktory nie zdał obraza mnie wraz ze swoim kolega, ktory tez kibluje i oni mnie przezywaja na kazdej lekcji obrazaja .. a nawet podam taki przykald cytuje jego słowa : masz swojego pana? z gumą czy bez gumy ? otoz oni mysla ze sie puszczam a to jest nie prawda .... a najgorsze jest to , ze jak jestem juz tak w****iona wybucham patologicznym smiechem i mam pozneij p********e u nauczycieli i oni tej reakcji oczekuja i cała klasa jest przeciwko mnie ja juz nie wytrzymuje nerwowo nawet byłam u psychologow ale psycholodzy maja to w d***e tylko jakies oferuja spotkania grupowe...nie wazne z tymi psychologami nie stac mnie na pełne wizyty wiec jak mam sobie z tymi chłopakami poradzic a i jeszcze dodam, ze zauwazyłam, ze mowia o lodach z biedry cos takiego albo sie smieja ze mnie chłopak wykorzystał seksualnie i ten chłopak tak manipuluje słowami, ze to mnie doprowadza do szału i dodam, ze czuje jego feromony to jest straszne ... mam bardzo wrazliwy wech ... czasto na lekcjach wypowiada imie mojego byłego i mowi przy tym laska ..laska...pałka itp to jest straszne ...dobrowadził mnie do takiego stanu na lekcji ze zaczełam ssac palec i na niego sie gapic, ale on to tylko widział nie wiem mi juz psychika siada ...marze zeby przetrwać te tortury bez jakiejkolwiek mojej reakcji i przepisac sie do innego liceum ..... nie moge sie na niczym supic tylko przez głowe przelatuja mi te wszsytkie przykre rzeczy jakie mnie spotkały i nawet juz mi nauka nie wychodzi dobrze prosze pomozcie mi jestem w bardzo złym stanie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować