Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Błędy kobiet w łóżku, czytać i do poprawy

Polecane posty

Gość gość
Wypowiedz 11/06 strzał w 10

Gość gość
15:06 Jest jeszcze kilka opcji moge go zajeździć albo zatrzeć...oby tylko klocki hamulcowe tylko po co aż taki hardcore łatwiej znaleźć nauczyciela z doświadczeniem i korzystać do woli ;)

Gość gość
gość dziś Hmmm....Autor ma trochę racji. Mnie mąż wymacal podczas pierwszego wspólnego tanca. Jak sam wspomniał jakbym się obruszyla to znalazł by inna. xO k***a :D :classic_cool:

Gość gość
Father Figure dziś Lista jest z kosmosu. Nie ma ani jednego punktu z którym się zgadzam. Autor jest debilem.xAndro, daj (za to) pyska 😘 ;) :classic_cool:

Gość gość
Znamienne, że analogiczny temat kobiety zawiera po prostu "techniczne" błędy popełniane w seksie, podczas gdy niby taki sam temat mężczyzny jest stekiem szowinistycznych pierdół :) Dość symptomatyczne ;)

Gość gość
gość dziś Hmmm....Autor ma trochę racji. Mnie mąż wymacal podczas pierwszego wspólnego tanca. Jak sam wspomniał jakbym się obruszyla to znalazł by inna. x coś w tym jest. mnie mąż przeleciał podczas pierwszego tańca. jak później mi powiedział, jakbym mu nie dała, to by szukał innej. dzisiaj mamy 5 dzieci.

Gość gość
Oj już k***a nie bądźcie takie Święte. Nie raz zapewne uzyliscie kobiecych argumentów żeby zatrzymać fajnego faceta. A co to tego ze nie da się zrobić takiej listy wobec kobiet. Dla faceta wystarczy ze nogi rozlozysz i już jest ok. Nic więcej nie trzeba.

Gość gość
14,53 a macał cie w domu w tańcu czy w miejscu publicznym? do majteczek ci rękę włożył? pod bluzeczkę? Jakos nie wyobrażam sobie akcji w lokalu zeby facet wkładał rękę pod bluzkę i do majteczek. Może jak siedziałaś przy barze to ci minete zrobił? O tak! przeciez jak wsadził głowę miedzy nogi to nic widac nie było. :D:D:D bajki dla dzieci.

Gość gość
gość dziś (...) A co to tego ze nie da się zrobić takiej listy wobec kobiet. Dla faceta wystarczy ze nogi rozlozysz i już jest ok. Nic więcej nie trzeba.xNie można zrobić takiej listy? No nie wiem. Choćby błędy przy robieniu laski, na przykład zahaczanie zębami :classic_cool: Nie wiem, bo nigdy mi się to nie zdarza, tak rzucam :classic_cool: :P ;)

Gość gość
15:49 ale z Ciebie idiota. Nigdy dziewczyny W tańcu nieobmacywales. I nikogo nie obchodzi czy inni to widzą czy nie. Prawik ;)

Gość gość
Nie wyobrażam sobie akcji żeby w lokalu facet wkladal rękę pod bluzkę czy majtki.Buhahahahaha. Wyjedź z tej wsi bo życie stracisz.

Gość gość
po plecach,za dope łapałem ale co to za obmacywanie

Gość gość
16:18 slabiutko

Gość gość
gość dziś Oj już k***a nie bądźcie takie Święte. Nie raz zapewne uzyliscie kobiecych argumentów żeby zatrzymać fajnego faceta. A co to tego ze nie da się zrobić takiej listy wobec kobiet. Dla faceta wystarczy ze nogi rozlozysz i już jest ok. Nic więcej nie trzeba. x "argumentów"? chyba o inne słowo ci chodziło ;) może tobie wystarczy rozkraczona kłoda w łóżku to znaczy, że masz mało urozmaicone zycie seksualne, tudzież nie istnieje ono w ogóle. tym samym, nie potrafiłbyś stworzyć takiej listy.

Gość gość
Nie zdarzylo ci sie Eve zachaczyc zebami czy robic laski? ;)

Gość gość
przy barze ręce pod spódniczkę i macanko po udach i nic więcej w lokalu,poza,lokalem to co innego,ale sie teraz korewstwo sieje w tych lokalach

Gość gość
16:20 jestem kobieta

Gość gość
gość dziś Nie zdarzylo ci sie Eve zachaczyc zebami czy robic laski? oczko.gifxZłapałeś mnie, gościu ;)xFather Figure dziś Nie dam Ci pyska Eve. Ale dam Ci buzi z języczkiem, do buzi... Albo języczek w cìpkę. Jak wolisz oczko.gifxWolę język, nie znoszę zdrobnień jeśli chodzi o seks ;)

Eve, za możliwość wyrùchania, zeszmacenia, totalnego zdominowanoa Cię, ale tak po mojemu :) dałbym sobie wstrzyknąć wirusa eboli ;) Język w cìpę... pysznie; )

Gość gość
W porządku: najpierw ebola, potem reszta ;)

Nie Eve. Muszę wiedzieć za co umieram. Ale jest jeszcze coś. Może Ci się spodoba i będziesz chciała więcej? I wtedy trzeba będzie odłożyć wyrok ;-)

Gość gość
Pkt 5 :D:D:D ja pier.....tragedia Olewam twoje myślenie i oddaje walkowerem to miejsce przy tobie innym kobietom a wiesz dlaczego bo: 1)nie chce mi się 2)aż tak mi na tobie nie zalezy żeby" latać "za tobą 3)przeciez,nie jestem głupia 4)nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania ze strony mężczyzn 5)tak naprawde to ja wybieram kogo do siebie dopuszczę i to facet musi zabiegać o moje względy 6)na twoje miejsce tez jest kilku chętnych i to lepszych od ciebie-uświadom to sobie! 7)jestem nadal atrakcyjna,zadbana,dobra praca,dobre zarobki,fajna:) 8)nie jestem desperatką 9)życie bez mężczyzny tez istnieje 10)lepiej byc samej niż z jakimś "doopkiem" i chamem :P Dotarło do ciebie?

Gość gość
(10:50) +6 :)

9)życie bez mężczyzny tez istnieje X Istnieje, ale bez ognia. Co to za życie? X 10)lepiej byc samej niż z jakimś "doopkiem" i chamem X Ja jestem uznawany tylko za chama. Ale czasem się staram nim nie być ;)

Gość gość
miałam na myśli chwilowe życie bez mężczyzny od faceta i jego humorków też czasem trzeba,należy odpocząć mężczyzn wolnych jest cała masa,można przebierać dowoli:)

Gość gość
I jak zabolało cie to co napisałam. Te mój 10 punktów. Do do ciebie sie tyczy na pewno wiesz. A co ty sobie myślałeś? :D ,ze będę latać za tobą :D chyba w twoich snach:D