Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto tu w końcu jest patologią

Polecane posty

Gość gość

bo nie wiem 😴 listy i się mylą

Gość gość
-Kusza ok 40 letnia matka bachora. Yebie się na mailu z każdym, znana z wklejania jpeg na forum dla onanistòw, znana lezba i inteligentka -Imperium ok 35 letnia qrfa z Sopotu, znana z obciągania w zasyfiałych kiblach i pokazywania pyzdy na mailach, znana z urody transeksualisty i zapachu zbutwiałych śledzi -Androgen, brutal, cham i prostak, impotent udający maczo i bogacza, bez zębny pies na erosuki -Najszybszy nudny jak flaki z olejem pedau po kursach pua kolekcjonier męskich jpeg i wielbiciel qurev z q**sem typu transimerium PRAWDZIWA PATOLOGIA ERO. NIE WYMYŚLONE HISTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kusza kochana Kuszeńka 👄 , Imperium boska👄

To proste pytanie. 💤 WY, wszystkie te pomarańczowe szczurki. Przynajmniej takie jest moje zdanie. x Od każdej reguły są jednak sytuacyjne wyjątki, do których bez dwóch zdań zaliczyć można Niestałą ;) Pozdrawiamy i od niedawna Płocka :P 🖐️

Gość gość
Fafig JPG i wyciąg z kąta :D

Oczywiście i ten musiał oplakatować. :D Wyobrażasz sobie, że ci za to płacą i sumiennie starasz się wykonać swoje zadanie. W swojej naiwności pobiłeś najlepszych..

Gość gość
-Kusza ok 40 letnia matka bachora. Yebie się na mailu z każdym, znana z wklejania jpeg na forum dla onanistòw, znana lezba i inteligentka -Imperium ok 35 letnia qrfa z Sopotu, znana z obciągania w zasyfiałych kiblach i pokazywania pyzdy na mailach, znana z urody transeksualisty i zapachu zbutwiałych śledzi -Androgen, brutal, cham i prostak, impotent udający maczo i bogacza, bez zębny pies na erosuki -Najszybszy nudny jak flaki z olejem pedau po kursach pua kolekcjonier męskich jpeg i wielbiciel qurev z q**sem typu transimerium PRAWDZIWA PATOLOGIA ERO. NIE WYMYŚLONE HISTORIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość najszybszy  w     mieście
Chodź Andro obciągnę ci. 😴

Gość czwarte   imperium
Najeczku. :( To ty jesteś pedauem? :(

Nie kozakuj Father Figure 🖐️ Masz zęby, bo nie miałeś okazji poznać Wilka. Ustawki na polanie bywały prawie codziennie. ;) Istny Fighting club, ale o tym nie mogę rozmawiać, bo już złamałem pierwszą zasadę. ;)

Gość najszybszy    w    mieście
Interesuje mnie tylko Andro z połykiem. 😴

A wiesz co mnie interesuje? Milcz, bo wiem co napiszesz ;), pozwól mi dokończyć. Dlaczego nie umiesz się profesjonalnie podszyć? I nie pisz, że to niemożliwe. Blokady, srady a swój miałem z szybkością dobiegania do judasza, jesteś z innej gliny?

Gość Bieszczady rulez
NwM Nie podoba się nowa lista? Bo Kusza ? Gdzie chooyu byłeś jak Petrov wciągnął na listę Słodką, Kotkę i Magdę? A nawet Nieogryzka, która z niku wstawiła się za tobą chociaż nie ma nic wspólnego z nikim stąd? To jedyne dziewczyny które nie rżały z żartów Petrova i miały jaja żeby go wbić w gnój. To samo chooy Koke. Milczy kiedy Petrov sra na dziewczyny. Chooy was yebał!

Gość gość
Kto wierzy w listy perrofa zyebie. :D

Father Figure, wbrew pozorom mam dużo szczęścia, nie zaraz takiego by skreślić odpowiednie liczby, ale takie, które widzę i potrafię docenić. :) Inaczej pisząc, znasz temat ;), to co Ci będę tłumaczył ;) 🖐️ Oszalał i tyle. :D :D

Gość kamelełon
Nowy chłoptasiu, a co MMartą, przecież wilk was swatał? 😘

Gość słodka      słowianka
Nienawidzę kureff z ero. Szczęść Boże wszystkim. :)

Wiadomo, że oszalał. A z Wilkiem zdążyłem się spotkać na forum. Miała być ustawka w Starych Jabłonkach, ale nie stać go było na PKS i zrezygnował :-)

Gość gość
ale było go stać na bacówkę żeby ****ać inessę

Gość gość
wilku każdy wie że to ty :O

Bieszczady rulez Zawsze byłem i jestem na miejscu. I nie rzucam się z motyką na Słońce. To co mogłem zrobić i próbowałem zrobić, to by pokazał moje zdjęcie z podpisem, "pedofil". Innymi słowy mógłbym udowodnić , że oszczerstwa kierowane są pod moim adresem a nie jakiegoś Nowego w mieście. No gnój byłby niewyobrażalny a już bywały tu przypadki, że sprawy wymykały się z kontroli. x Rozumiem, że nie to chciałeś przeczytać a to że gowna, gownem nie wymydlisz. Nic na świecie mnie tak nie wk******, jak nieodpowiedzialność.

Father Figure, Widmo a kto to taki? Kolesia kojarzę tylko z tego, że puściłem niegroźnego posta a ten mi zaraz do gardła. Z tego co pamiętam Eve go próbowała uspokoić. O k****a myślę sobie, co za klimat. :O Chyba już zaczynał tam być rezydentem i wczuwał się w obowiązki, bo do dziś nie potrafię sobie wytłumaczyć jego zachowania.

Gość gość
:-D

Gość gość
Iwonko ty zwyczajnie pojjeebana jesteś patologię da się jeszcze ratować tobie nic nie pomoże :o

Gość gość
Po co się wciskasz siłą? :O

Gość gość
Na każdym temacie Musi być o Musi, nie wiesz? To taka celebrytka znana z tego, że jest znana ;)