Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałąbym mieć męża i mieć kochanków. To musi być extra !

Polecane posty

Gość gość

bo jakbym miala chłopaka z którym mieszkam lub tylko ''chodze'' i mam kochanka to nie to samo... bedąc żoną, kochanką to juz cos, jak mowisz facetowi ze jestes zonką i chcesz bara bara to faceci od razu lecą jak muchy do kupy, ich jarają zajęte, przede wszystkim mężatki ! szkoda, ze nie mam mężulka, machalabym jak ta durna obrączką i wyrywała najlepsze kąski

Gość gość
dlaczego jarają je mężatki - bo myślą, że taka nic nie będzie od nich chciała? a co jeśli postanowi odejść od męża, albo nawet nie, ale mąż się dowie i zayebbie kochanka? a jaka to frajda. mąż jak sie dowie up******** ci glowe, kochankowi, a przy okazji rozwód z orzeczeniem o winie zdradzającej - ale już nie wiem co za tym idzie oprócz obciążeniem ew. alimentami na ew. schorowanego męża lub dzieci, które ci zabiorą.

Gość gość
dobry adwokat umie zrobic tak, ze ze zdrady zony zrobi gwałt i molestowanie męża i to zdradzająca zona bedzie ofiarą, zabierze dziecko i dostanie alimenty, nie takie rozwody bywaly :D

Gość gość
I mieć HIV- w pakiecie.

Gość gość
chciałbym być twoim kochankiem, tez bym miał twojego męża w d***e

Gość gość
20.15Nie bierzesz pod uwage tego ze taki mąż moze wcale nie byc zazdrosny bo od zawsze lata za babami i ma drugą na boku ..dwa ze może np.z innym kolesiem być bardzo dobrymi kumplami i trzy matka zawsze jest matką i dzieci zawsze idą za matką zwłaszcza jesli dzieci z ojca nic nie mają i sie nimi nie interesuje.Ja tam.."kochanka"-tfu obrzydliwe słowo!nigdy nie miałam bo nigdy nie zdradziłam ale wiem jakiego mam męża i nigdy bym sie nie zgodziła na rozwod z mojej winy chocby jak ktos kto by rozwalał nasz związek chocby jak komuś na tym zależało to nie wygra .Po trzecie liczą się twarde dowody a za pomowienia idzie sie siedzieć.Sylwia S.

Gość gość
Ale kombinujesz, kobieto kup se najtańszą obrączkę z tombaku i wyrywaj napaleńców zgrywając niedopieszczoną mężatkę.

Gość gość
To nie jest kqestia obrączki tylko kwestia sumiwnia.Moj obrączke w zyciu ubrał tylko raz-na śub.Od tamtwj pory lezy nie ruszona.Baby za nim latają a on korzysta.Sylwia S.