Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o ludziach którzy korzystają z porad Wróżbity Macieja ?

Polecane posty

Gość gość

ja niesamowicie nimi gardze, jak mozna byc takim debilem by placic po 200 - 300 za jakies wymyslone p*****lamento ? 99% jak nie 100% wrózek to zwykli ściemniacze z darem, ale do robienia z ludzi baranów

Gość prądotwórczy
Może sobie przemyślisz, to co tutaj napiszę. Pogarda, to bardzo poważne i złe uczucie. Myślę, że warto je zostawić na szczególne okazje. Jakby ktoś twoją matkę, siostrę bez żadnej przyczyny skrzywdził i jeszcze potem szydził, to owszem, jest godny pogardy. Natomiast obcy ludzie, którzy są po prostu naiwni, może nawet głupi, nie powinni budzić tak silnych emocji. Owszem, to jest bardzo głupie, płacić jakiemuś żenującemu cwaniakowi za sieczkę i kit. Ale weź pod uwagę, że ludzie to bardzo skomplikowane istoty. Z jednej strony mogą mieć słabość do takich bzdur, gdy z drugiej, mogą być dobrymi i uczciwymi ludźmi.

Gość gość
Ale weź pod uwagę, że ludzie to bardzo skomplikowane istoty. x raczej proste jak budowa cepa, przeciętny Kowalski to prosty prostak :) i na prostakach z umysłem kozy zarabiają takie Piotry Kaszubskie z venosinami500mg, magma coś tam na odchudzanie, vita slimy i inne pierdoły... partie typu PIS też doszły do władzy na głosach prostaków obiecując kiełbase wyborczą typu 500 zl na bachora, gdyby nie takie obietnice to by nie wygrali

Gość gość
Że ci "ludzie" mają zamiast mózgu trociny

Gość gość
Czyli nie rozumiesz.