Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ola1009

problem w klasie !!!!!!

Polecane posty

Hej. Mam problem. Ucze sie w nowej szkole dobry miesiac i staram sie o dobre oceny i takie mam ale czasem juz nie wytrzymuje i zrywam sie z lekcji .... powodem jest to, ze taki chłopak, ktory nie zdał obraza mnie wraz ze swoim kolega, ktory tez kibluje i oni mnie przezywaja na kazdej lekcji obrazaja .. a nawet podam taki przykald cytuje jego słowa : masz swojego pana? z gumą czy bez gumy ? otoz oni mysla ze sie puszczam a to jest nie prawda .... a najgorsze jest to , ze jak jestem juz tak w****iona wybucham patologicznym smiechem i mam pozneij p********e u nauczycieli i oni tej reakcji oczekuja i cała klasa jest przeciwko mnie ja juz nie wytrzymuje nerwowo nawet byłam u psychologow ale psycholodzy maja to w d***e tylko jakies oferuja spotkania grupowe...nie wazne z tymi psychologami nie stac mnie na pełne wizyty wiec jak mam sobie z tymi chłopakami poradzic a i jeszcze dodam, ze zauwazyłam, ze mowia o lodach z biedry cos takiego albo sie smieja ze mnie chłopak wykorzystał seksualnie i ten chłopak tak manipuluje słowami, ze to mnie doprowadza do szału i dodam, ze czuje jego feromony to jest straszne ... mam bardzo wrazliwy wech ... czasto na lekcjach wypowiada imie mojego byłego i mowi przy tym laska ..laska...pałka itp to jest straszne ...dobrowadził mnie do takiego stanu na lekcji ze zaczełam ssac palec i na niego sie gapic, ale on to tylko widział nie wiem mi juz psychika siada ...marze zeby przetrwać te tortury bez jakiejkolwiek mojej reakcji i przepisac sie do innego liceum ..... nie moge sie na niczym supic tylko przez głowe przelatuja mi te wszsytkie przykre rzeczy jakie mnie spotkały i nawet juz mi nauka nie wychodzi dobrze prosze pomozcie mi jestem w bardzo złym stanie

to jest poważna sprawa dziewczyno co się zastanawiasz? Zawalcz o siebie, nie bój się pójść do nauczycielki, pedagoga szkolnego i powiedzieć jaka jest sytuacja czemu tego nie zrobisz? tacy jak oni kończą pod spożywczakiem 24 h

ola1009 -> U wychowawcy i dyrektora byłaś? Jak nie, to idź. Proponuje też zagadać z rodzicami by i oni powiedzieli o tym komu trzeba ... A jak nie pomoże ... Strzel jednego i drugiego z liścia w ryj i się skończy.

tylko ,ze ja nie potrafię sie bronic ... tzn probowałam .. na poczatku starałam sie to ignorowac,ale po pewnym czasie pojawiły sie te niekontrolowane wybuchy smiechu( az tak juz jestem słaba ze sie smieje i nauczyciele wysyłaja mnie do pedagoga... nawet mam wizyte u psychiatry ale to za 8 miesiecy takie kolejki) mowiłam tez grzecznie odczep sie ... ale pewnego razu na polskim gdy ten zjeb usiadł przede mną i zaczął niby rozmawiac z kolega mowił imie mojego byłego tomek dodajac słowo pałkarz to tak sie wkurzyłam ze poweidziałm mu zamknij ryj i s********j to on powedział tomek gra w prezentacji jagielonii ... on tak manipuluje słowami, ze nawet nie wiem jak powiedziec to dla wychowawcy bo oni nie mowia tego dosłownie do mnie tylko mowia to tak zebym słyszała .... boje sie, ze pewnego razu ten debil moze mi cos zrobic oni uwazaja mnie zapuszczalska, bo jednak widac to, ze jestem biedna itp i mysla, ze sie puszczam a to jest nie prawda .... dodam, ze w klasie jest taki chłopak ktory uczył sie ze mna w gimnazjum i on mogł nagadac cos dla tej klasy w ktorj jestem ... w gimnazjum tez taki debil dresiarz z klasy wykorzystał mnei seksualnie ( dotykal mojej nogii na lekcjach albo podnosił koszulke az do stanika ....probował rozpinac mi ten stanik ... az pewnego razu siła wziął moją głowe i trzymał ja w kroczu i to było na dodatkowych zajeciach z gier wiekszosc to widziała i sie smieli z tego dodam tez ze pewnego razu po szkole ten deil zapytał sie czy nie zrobie mu laski a ja mu odmowiąłm pozniej gadał wszystkim ze mu to zaproponowałam ze mu zrobie laske i wszyscy mu wierzyli bo to ja byłam tym kozłęm ofiarnym :) i nikt mnie nie lubił tylko mieli ze mnie beke .... nieanawidze szkoły CAŁA PODSTAWOWKE GIMNAZJUM A TERAZ JESZCZE LICEUM PRZEZYWAM WIELKI SZOK liceum juz zmieniłam 3 raz to bedzie moj 4 raz i oby ostatni

Gość gość
pewnie uzywa pheromaxa. zobacz tutaj: feromony.pl/pp/sprawdz-to-koniecznie