Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

.....

Polecane posty

Gość gość
O co chodzi?

nie daj sie zlamac, wierz w siebie i w swoje mozliwosci, i nie sluchaj go, bo wszystko co powie, to nieprawda.

Gość gość
Ludzie o co chodzi? :P

ja mialem tutaj podobne akcje, bo poznalem polaka w jednej fabryce, co ma 36 czy 38, zawsze jak mi czasami cos piertolil, to nie moglem go sluchac, nie wiesz jaka to byla katusza, choc mysle, ze wiesz. Od 4 tygodni go nie widzialem, ale w sumie typ mnie wciagnal w ziulko w anglii, teraz jaram ile wlezie, mam nieograniczony stuff dla siebie.

no ale o czym on tak piertolił? chyba nie krytykował cie tak ostro jak mój facet ?

Gość gość
P*****lnij mu w ryj

zdarzalo sie sluchac mi, ze jestem idiota i w ogole, a najgorzej to bylo jak sluchalem litanie piertolen na temat pracy i pieniedzy i polityki, po prostu taki 38 latek moze sie czuc jak 20 latek, ale to juz jest troche starszy wiek, i wiecej przezyl, inna mentalnosc zupelnie, inne przekonania, i takiego goscia nie zmienisz. Zreszta, znasz to powiedzenie: Nie wierz ludziom po 30. :P Ja mam 21 hahah

Gość gość
Rzuć c***a po co z nim jestes? Kochasz sie meczyc ?

Gość gość
Rzuć go czemu z nim jestes?

Gość gość
Bo jesteś śmiecie studzia, to że pozwalasz się tak traktować to oznaka tego ze jesteś nienormalna. Juz pisałaś ze z nim zrywasz i kolejne tematy w których na niego narzekasz. Żałosne

Gość gość
Studzia mam to samo, facet gnoi wszystko: politykow Żydów , klnie emocjonuje sie, jest gownem

jak ogladamy np. jakis teleturniej :D to wyzywa wszystkich, najgorzej jest jak leca reklamy np. play, orange itp. wtedy sa takie emocje i wiazanka przekleństw :D

Studzia dziś jak ogladamy np. jakis teleturniej smiech.gif to wyzywa wszystkich, najgorzej jest jak leca reklamy np. play, orange itp. wtedy sa takie emocje i wiazanka przekleństw smiech.gif x No to faktycznie lipa, ale goscia nie znam to nie wiem

Gość gość
na ch.uj policja radzi sie Jackowskiego, jak na 500 spraw chyba 20 mu się sprawdziło :D

Gość gość
Uważasz, że było w tym trochę prawdy czy poryczałaś się bo zrobił to ktoś bliski? Dlaczego nadal jest Twoim facetem?

Gość gość dobra rada
Wiesz co Studia... jak 1szy raz przeczytalem Twoj wpis, zal mi Cie bylo, ale teraz juz stracilem rachube, czy tygodniami czy miesiacami, zawsze jak tu wchodze, narzekasz na bylego. To jest chore. Zaden normalny facet nie chcialby byc z taka dziewczyna jak Ty, chocbys nie wiem, jak piekna byla. Dziwie sie temu Twojemu, ze tyle z Toba wytrzymal. A osobiscie Ci radze sie udac do dobrego psychiatry. Nie jestem zlosliwy - Twoje zachowanie normalne nie jest i poki tego nie wyleczysz, zaden normalny czlowiek Cie nie zechce.

Gość gość
Ty to lubisz. Musisz nagrodzic swojego pana i wladce

Gość gość
Po co Ci taki psychol?