Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZy lubicie grubch ludzi???

Polecane posty

Gość gość

kuźwa widziałam dzisiaj w galerii grubą dziewczynę w legginsach-masakra:)oczywiście w Mc Donalds:D z torebką frytek haha ale zamiast figurą chciała zaszpanować iphonem:) to był obrzydliwy widok....taki fajny telefon w jej grubej i ociekającej tłuszczem dłoni:( jeszcze patrzyła czy wszyscy patrzą na iPhona hahaha. Grubi wstydu nie mają -marne legginsy i iPhon. Figury nie miała to ta telefon chciała kogoś zarwać. Żenuła:D

Gość gość
Ciebie nie warto zarywać. Zero komórek... w mózgu

Gość gość
Grube dziewczyny mają większe wymagania odnośnie wyglądu faceta - przynajmniej ja tak zauważyłem. Nie mam ogólnie powodzenia, ale chude prędzej chcą ze mną utrzymać kontakt.

Gość gość
osobiście uwielbiam

Gość gość
lubię miłych ludzi, za to takich jak ty nieznoszę.

Gość gość
...CZy lubicie grubch ludzi???... To zależy od egzemplarza :), ale na pewno, nie lubię takich głupich analfabetów, jak Ty :P.

Gość gość
gość dziś Prawda jest niestety taka, że dużo łatwiej zbajerować chudą, niż pulchną :(. Nie piszę tu oczywiście o desperatkach w każdej wadze :P.

Sam się złapałem na tym że szufladkuje człowieka bo chodzi w niedobranych ciuchach z brzuszkiem i aparycją idioty, niestety potem okazało się że to interesujący, inteligenty gość o ciekawych poglądach, smutłem bardzo z powodu własnych uprzedzeń :( Naprawdę warto mieć większy dystans do tego jak ludzie wyglądaj. Żeby nie było kaszalotki mi się nie podobają ;p

Gość gość
nic dziwnego że mi bateria zeszła do poziomu konieczności ponownego logowania. Elfowiec, tacy jak ty są najgorsi, turlaj dropsa, może jak się schylisz to się wreszcie nauczysz wiązać sznurówki

Gość gość
A skąd wie np.taki gość z 22.57 czy ja jestem miła czy też nie???:) nie znasz mnie! Nie lubie szpanowania osób którzy są grubi (czyt.słabi psychicznie bo nie mają dość samokrytki) a te zwrócenie uwagi na siebie za pomocą telefonu było po prostu śmieszne:D szkoda ze tak nie chwaliła się swoim wyglądem........... Jeszcze inny przykład- dziewczyna nawet nie brzydka ale oczywiście gruba- umalowana jak modelka(nawet poradziła sobie dziewczyna z makijażem:)) ale na jej ulanej utuczonej twarzy ten makijaż wyglądał jak u jakiejś tancerki z zespołu Mazowsze albo Matrioszki:) NO ludzie przy tuszy ogarnijcie się!! to co pasuje szczupłym wam nie koniecznie co widać na ulicach:D Trzeba mieć trochę samokrytyki, gustu i czystego lustra żeby dobrze się w nim widzieć:D

Gość gość
Zazwyczaj grubi ludzie są nie mili widze to po moich koleżankach. Nie lubią tych dziewczyn które są szczupłe seksowne i są w centrum męskiego zaineresowania. Powód jest tylko jeden-zazdrość

Gość gość
zazdroszczę tykom niebywale, szczególnie w karnawale

Gość gość
I na plaży od czerwca do sierpnia zwłaszcza gdy w seksownie i pięknie swe ciała na piasku płaszczą:P a grubaski w tym czasie z parawanem się chowają hahahaa i ukradkiem z zazdroscią spoglądają haha

Gość gość
a ja tego nie widzę, może jesteś kawał suki i nikt cię nie lubi?

Gość gość
Wyobraź sobie ze mnie wszyscy lubią mam dużo znajomych ale oni nie wiedzą ze ja nie cierpię grubych ludzi. moi znajomi akurat są szczupli więc nie muszą o tym wiedzieć:D GRUBASY jak wam nie wstyd wychodzić na ulicę??????????ja bym się wstydziła. Wszyscy patrzą na was jak na obżartuchów bez umiaru i komentują ze macie zbyt obcisłe ciuchy i wszystko się wylewa. Patrzcie dobrze w swoje lustra zanim ubierzecie coś co pasuje tylko szczupłym!!!!!!!!111

Gość gość
nie przesadzaj z tą wylewnością :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość gość
Fakt dużo grubszych kobiet nie potrafi się ubrać.Myślą ze jak się zmieszczą i dopną guziki w mniejszych rozmiarach to są szczuple a tymczasem cały tłuszcz wychodzi górą. To nie jest ładny widok. Druga sprawa to tanie elastyczne materiały pod którymi nic się nie ukryje, do tego trzeba mieć bardzo wysportowaną sylwetkę i 0 tłuszczu by się nie odbijał.

Gość gość
grubosc nie ocenia wartosci czlowieka ui pytanie nie na miejscu.ale ta dziewczyna o ktorej pisalas wyglada na tepa szpanerke, ktora leci slepo za moda i nie potrafi sie ubrac ani odpowiednio dobrac menu do swojej tuszy-frytki to zabojstwo.co nie znaczy ze kazda gruba jest taka.przeciwny biegun-chuda, z brzuchem i stringami na wierzchu przy mrozie, w pracy je jedno jablko dziennie i nazywa innych grubymi swiniami, ktore "zra kanapki".a telefonami tez szpanowala.juz wole te gruba z macdonalda

Gość gość
A ja lubię grube dziewczyny, bo przy nich się czuje atrakcyjna :D

Gość gość
Do powyżej Ja też lubie grube dziewczyny z tego samego powodu co ty:D lubie wyglądac dobrze, dbać o siebie a te grube są w dla mnie tylko tłem. Wtedy każdy meski wzrok skierowany jest na mnie.

Gość gość
08.35 A jak jest róznica między tą grubą szpanerką z Maca z frytkami a taką samą szpanerką tylko chudą jedzącą tylko jabłko?skoro wolisz tą grubą. Dla mnie dwie kretynki różni je tylko waga.jedna lubi żrec a druga głodować

Gość gość
to jest głupie pytanie ja mam grubego kolege i gruba kolezanke oboje to super ludzie i chociaz sa grubi nigdy nie mieli problemów z nawiazywaniem kontaktów z ludzmi maja normalne zwiazki wszystko zalezy od charakteru człowieka , ale wczoraj widziałem gruba dziewczyne w mini cały tyłek na widoku nachyliła sie i okazało sie ze jest w pończochach i widac jej całe gacie czarne koronkowe domyslam sie jaki chciała uzyskac efekt u mnie uzyskała odwrotny

Gość gość
Legnica - miasto na prawach powiatu, na równinie legnickie w środkowej części woj. dolnośląskiego. Ma 105 750 mieszkańców oraz tablice rejestracyjne DL. Jest stolicą diecezji legnickiej oraz stanowi ośrodek LGOM

Gość gość
Ja bym powiedział ze grubi ludzi nie mają samokrytyki. Jak ktoś kiedyś powiedział" chudym ciągle wydaje się ze są grubi a grubym wydaje się ze są chudzi"

Gość gość
lubie ludzi ktorzy mi pasuja z charakteru z ktorymi zlapie fajny kontakt z ktorymi sie dobrze czuje i z pewnoscia kilogramy nie maja tutaj znaczenia mialam partnera "miskowatego"chociaz sama jestem bardzo szczupla i drobna, szczupaczek to on nie byl ale byl najfantastyczniejszym czlowiekiem na ziemi szkoda ze wyszlo jak wyszlo z mojej winy zreszta

Gość gość
Jest lato i plaga grubasów na ulicach. O tej porze roku ciężko ukryć fałdy.Jak wy się czujecie moi drodzy pulchniutcy na tle szczupłych ludzi? Macie kompleksy czy macie na to wy/je/bane?????

Gość gość
Jestem kobieta i uwielbiam grube kobiety, serio. Tak samo jak lubie brzydkie i zaniedbane. Czuje sie przy nich jak gwiazda hehe :D