Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej czy sie na to zdecydowac?

Polecane posty

Gość gość

Dlugi zwiazek, Dobre warunki na zalozenie rodziny. ja po 30tce. On jeszcze nie gotowy , odwleka. Chce udac ze biore tabletki zeby wpasc. Co o tym myslicie?

Gość gość
Myślę że masz dryg do interesów i to coś.

Gość gość
Rewelacja ! Od razu dwójkę ! Załapiesz się na 500+ ! I on będzie szczęśliwy...

Gość gość
Wiec najlepiej czekac w nieskonczonosc i obudzic sie z reka w nocniku kiedy nie bede mogla juz miec dzieci?

Gość gość
Znaleźć drugiego, który będzie Cię z marszu chciał zapłodnić ! Po co czekać u boku p**dusia i kombinować ? Gorzej, jak tego prawdziwego zapładniacza odstawisz, "bo jesteś w ciąży przecież". Wtedy to będzie dla niego dramat...

Gość gość
Teraz to ja juz nikogo nie znajde. Tyle czasu spedzilam z nim i co mam szukac drugiego? w mim wieku?Boje sie troche ze moze mnie zostawic jak sie dowie ze jestem z nim w ciazy, ale z drugiej strony faceci czasami potrzebuja takiego bodzca bo innaczej nigdy nie rusza tylka z miejsca. W razie czego najwyzej wychowam je sama.

Gość gość
Jak jesteś atrakcyjna to każdy będzie chciał !

Gość gość
Ludzie powinni zbojkotować kościoły i religie, dopóki Bóg będzie pozwalał szatanowi krzywdzić ludi i nie strąci go do piekla wedle tych słów" a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła." Te słowa są wypowiadane bez sensu od tysięcy lat i jak widać nie przyniosły najmniejszego skutku.

Gość gość
zjadłbym teraz pączka

Gość gość
akurat sie sklada ze jestem bardzo atrakcyjna wiec nie w tym problem, tylko w tym ze pewnie trafie na jakiegos palanta po prostu nie mam sily szukac kogos

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość przerost tresci nad forma
ja mysle ze on ci powienien podac srodki nasenne a pozniej zalatwic zabieg podwiazanai jajowodów bo moze potrzebujesz dodatkowego bodzca :D plan tak samo inteligentny jak twoj.