Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak Facet nie ma SEKSU,badz nie moze od jakiejs dostac.To staje sie AGRESYWNY...

Polecane posty

Gość gość

Jak nie moze dostac seksu od jakiejs kobiety to staje sie zlosliwy,agresywny czasami,niemily.

Gość gość
niech idzie do jakiejs innej

Gość gość
ale dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
to jest prawda, i dlatego faceci gwałcą, ale obecnie każdego stać na tani burdel więc problem gwałtów z głowy

Gość gość
jak w swojej złośliwości gada o innych babach to ona na pewno mu nic nie da

Gość gość
Zalosne gnojki. Prawda ze agresywne

Gość gość
Autorze jesli jestes moim facetem to s********j w p**du bo cos mi go przypominasz tym tytułem . S********j do innej i daj mi spokoj a jak to nie ty to i tak mi ulzylo. Chuj z toba napalona mendo. Jestes jak twoj j****y tatus kawal s*******a ( wiesz o czym mowie) mendy

Gość gość
ależ dziewcze drogie ja się do ciebie nie przyp*****lam tylko ty do mnie

Gość gość
zabawne też pogoniłam takiego napalonego fiuta,to nie jest normalne,żeby nie panować nad sobą

Gość gość
Hahahaha nie ma sie z czego smiac. To nie jest smieszne.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
No i gonić s*******now. Znam s*******na ktory 7 dzueci zostawil bo ****** mu sie chvialo, bil kobiete bil dzueci no k***s mu ciagle stał i nie mial gdzie trzepac to poszedl na wioche i juz nie wrocil stary dziad . Chuj mu wiecznie stał. Normalnie nie jestem chamska i wylulgarna ale jak pomysle o tej mendzie to scyzoryk sie otwiera. Dobrze ze zdechł s*******n j****y

Gość gość
Ja nie staję się agresywny tylko jest mi smutno i na każdą, w miarę atrakcyjną, spoglądam pożądliwie i marzę o ich słodkich skarbach, o tych wszystkich krągłościach, słodkościach, ech :)

Gość gość
Wreszcie mu chuj opadł gdy zdechł. :):)

Gość gość
do piachu z chu.,jami

Gość gość
00:29 to czemu nie idziesz na k***y? Szkoda ci hajsu ? I nie uzalaj sie nad soba. Kobieta cie nie chce bo jestes paskudny w seksie i nudny. Z pewnoscia marzy o innym . Ja tez marze o innym ;) gdy kobiety przestają dawac facetowi tzn ze on jest beznadziejny dziad i mysla o innym. Ja swojego zdradzilam z cudownym namietnym miesniaczkiem, prawdziwym facetem ktory wie co robic z kobieta. I nie zaluje ze zdradzilam no nie ma ci zalowac ;);)

Gość gość
gość dziś do piachu z chu.,jami Hahahahahahahahaha prawda :):):):)

Gość gość
A ten dlugi czas mi p******il ze nie jestem kobieta i ze chce zdrowa kobiete ;) debil. Jestem jaknajbardziej zdrowa kobieta ;) moje namietne zdrady sa tego przykładem ;) zebys to wiedzial gnoju to by ci juz nigdy nie stanal najgorsza mendo na swiecie.

Gość gość
spoko wiedziałem :} ale dobrze obciągałas wiec wio rybka. Teraz od dłuższego czasu abstynencja :) i nie narzekam :) Mógł bym którąs bzyknąć ale nie muszę :) A jak nie chca to nie ... przeżyję :P

Gość gość
no dobra-- ALE skoro jakas kobieta pociga faceta,a ona nie chce mu dac seksu itp,to nawet do niej staje sie zlosliwy,wredny niemily,nawet jak ona mu sie podoba?

Gość gość
Nienawidze ciebie i twojego nedznego podejscia do kobiety. Beznadziejne dwie minuty albo mniej. A miesniak calowal mnie non stop godzinami ;) a tobie smierdzi z ust

Gość gość
00:46 tak, jak nie ma seksu jest nerwowy :) ale nie kazdy, nie kazdy jest taki popaprany

Gość gość
"Beznadziejne dwie minuty " to już wiem że to nie o mnie mowa... z kolegą z pracy mnie chyba pomyliłaś

Gość gość
U mnie nie ma rok seksu albo dluzej. Czekam az facet odplynie w sina dal ;) oby jaknajsxybciej ;) oby go jakas chciala , bo nie ma wszystkiego na miejscu (nie chodzi mi o czlonka)

Gość gość
00:50 pomylilam ? Nie dwie minuty ? To ile? Pol minuty to robisz? Niezle ;) a z kolega nie pomylilam bo on nie ma kolegow , to nieudacznik , nawet nikt go za kolegę nie chce

Gość gość
ej ale nie obchodzi nas wasze zycie erotyczne,nudni jestescie..

Gość gość
To nie czytaj jak cie nie interesuje