Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdartaaaa

Czy powinnam zaryzykowac?

Polecane posty

Gość rozdartaaaa

Ja 31 on 25, oczywiscie przepasc, a moze nie? Dodam nigdy nie spotaklam takiego mezczyzny. On jest troche niesmialy, skromny, posiada wszystkie cechy ktorych szukam u mezczyzny. Uwielbiam z nim rozmawiac, nadajemy na tych samych falach. Oboje w stanie niewazkosci gdyz laczy nas przyjazn, wiem ze on sie zastanawia tak jak ja, ale boi sie zrobic ten krok by niczego nie popsuc, zawsze jest ta niepewnosc czy ona czuje tak jak ja. Jego brat mi powiedzial ze dziewczynami jest dosc niesmialy. Niestety za dwa tygodnie wyjezdza na rok podrozowac. I zastanawiam sie co zrobic zeby mnie zapamietal. Czy wyznac mu to co czuje, ale zas boje sie ze cos popsuje jesli tak karty wyloze prosto na stol. Prosze doradzcie kobietki

Gość gość
jak wyjezdza to nie masz nic do stracenia,,,,ja bym powiedziala

Gość gość
potem sie tylko straszy:P

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak on zareagowalby na Twoje wyznanie, co on mysli i co czuje, czy macie wspolna przyszłosc, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość rozdartaaa
No wlasnie tez wychodzę z zalozenia ze raz się zyje, i mimo ze tez super odwazna nie jestem ale potrafie zaryzykować. Tylko jakos tak nie umiem odczytac jego sygnalow nie wiem na czym stoje. Kilka razy probowalismy się umowic na kafe i niestety nie wyszlo bo glownie mi nie pasowalo jako ze mam napięty grafik. Ostatnio zartowalam czy w końcu uda nam się na ta zalegla kawe wyjść to nie podjal tematu, a może po prostu takie miałam wrazenie. Dzis zagadnelam go przez komunikator znalazłam jakiś pretekst, trochę pogadaliśmy o p*****lach i on mi napisał na końcu ze jestem swietna dziewczyna, i dodał pamiętaj o tym. No super jak to rozumieć??

Gość gość
Pomysł co bedzie za 20 lat ja jestem troche starszy od ciebie i mozesz pogadać ze mna o tym

Gość rozdartaa
Dziekuje z checia skorzystam :) Nie mysle co będzie za 20 lat, to jest wlasnie to, ja nie jestem z tych kobiet co ledwo kogos poznały to już planują z ta osoba slub itd. Chce zyc chwila, wytworzyla się fajna wiezn na bazie przyjazni i chciałabym ja utrzymać tylko nie wiem jak. W dzisiejszych czasach wszystko jest takie płytkie, relacje jakie mamy z ludzmi, warto wlozyc trochę wysiłku i pielegnowac przyjazn. Tylko tu mam wlasnie problem nie wiem na ile on tego chce. Nie chce stracic z nim kontaktu ale nie chce tez się okazac namolna

Gość gość
Namolna? To juz sama sobie odpowiadasz na pytanie. Chyba Jestes bardziej zaanazowana niż on. Moze masz chec popisac na priv bo niedługo musze uciekać

Gość rozdartaa
Namolna w takim sensie ze zawsze jest ta niepewność czy on czuje tak samo. Ja chciałabym zwyczajnie mieć okazje spędzać z nim więcej czasu, lepiej go poznać bo jest dla mnie mega interesującym facetem, ale tez nie chce żeby pomyślał ze się za nim uganiam. I mimo ze wyjeżdża chciałabym żeby pomyślał o mnie tak samo, aby tak łatwo kontakt nie został zerwany. Ech... Dzieki za propozycje ale może innym razem.

Gość gość
A w życiu, dziewczyno masz 30 lat jeśli ten gówniarz chce się tylko zabawić i zajmie ci kolejne dwa lata to masz pozamiatane. Szukaj sobie faceta co chce już zony i dzieci, taki gówniarz na pewno o tym jeszcze nie myśli. No ale twój wybor.

Gość gość
Wow, wonderful blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your web site is wonufredl, as well as the content!. Thanks For Your article about Estresse pode causar torcicolo | Vittalisa .

Gość gość
Jesteś starsza, więc pewnie i mądrzejsza. Więc pewnie wiesz, że w życiu niewiele ma się szans na coś wyjątkowego. Dlatego nie marnuj tej szansy, bo będziesz żałować do końca życia. Działaj i nie oglądaj się na nic, tylko na to, co dyktuje ci serce.

Gość gość
Li o livro e vi o filme ... choro sempre ... é liodoonoo ...Tenho o DVD que a minha filha me ofereceu já perdi a conta às vezes que revi o filme ... pena já não acreditar neste amor para sempre :/Kiss