Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Co jest takiego fajnego w lizaniu krocza swojej partnerce? Nie obrzydza was to? Mój chłopak ciągle namawia mnie na minetkę, ale ja nie mogę się przełamać. On jednak twierdzi, że o tym marzy. Mówi, że chciałby mnie tam lizać . Kiedy o tym wspomina, widzę, że mu staje :|

Gość gość
Ten intymny smak i zapach a ile masz lat?

Gość gość
Ja? A co to ma za znaczenie? 25.

Gość gość
Jak kobieta jest czysta i zadbana to jak najbardziej jest to przyjemne.

Sam widok jest fascynujący. To jak się otwiera, jak błyszczy od soczków, jak nabrzmiewa od podniecenia. Potem sama minetka, mniam. Wodzić językiem po tych słodkościach i słyszeć, jak dziewczyna reaguje na pieszczoty, widzieć, jak się pręży, jak jej sutki sterczą, jak się poddaje natarczywemu językowi, jak łapie za włosy, dociska, jak się wije z rozkoszy... Jak zaciska uda po wszystkim i ucieka od zbyt już intensywnych pieszczot :) Sama słodycz !

Gość gość
To masz 25 lat i jeszcze nie mialas lizanej cipki? Zapewniam cię ze jest to podniecajace dla faceta a dla kobiety tz orgazm chyba piescilas sie troche i wiesz o tym

Gość gość
Wyobraź sobie, że nie miałam.

Gość gość
To sobie Moge wyobrazić ale chyba sama ja troche piescilas

Gość gość
To jest bardzo przyjemne więc mu pozwól.

Gość gość
i jeszcze może jesteś pierwsza dla faceta jeśli tak, to współczuję mu - nigdy nie zaznać przyjemności robienia minetki... a Tobie pozwala robić loda?

Gość gość
Haha nie wiesz co tracisz i to z głupoty :D Jestem kobietą i wiem co mówię

Gość gość
Lizanie cipki to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić z kobietą, ja ma wręcz obsesję na tym punkcie i mógłbym lizać non stop w każdej wolnej chwili :)

Gość gość
gość dziś Mój poprzedni chłopak tego nie robił. Teraz mam nowego, który ma już doświadczenia w lizaniu i usilnie chce to zrobić ze mną. Poprzedni wmawiał mi, że to obrzydliwe i mam przez to jakąś blokadę.

Gość gość
Poprzedni chłopak pewnie naoogladal się filmów, i wziął się od razu do lizania, a jak to w życiu, nie zawsze jest tam świeżo i pachnąco. Do takich rzeczy trzeba zachować higienę i dobrze się umyć przed oralem, bo inaczej zostanie trauma.

Gość gość
może to był gej ? bo normalny facet to rzuci się nawet na mniej świeżą swojej ukochanej .. oni mają gorszy węch niż kobiety.

Gość gość
W seksie nie ma nic obrzydliwego, a seks oralny jest wyrazem pełnej akceptacji partnerki. Twój poprzedni facet był po prostu idiotą i tyle.

Gość Alisssa
Moj maz tez mnie namawia. I jak lize to mu staje. Albo jak dotknie a jestem mokra po prostu to tez mu staje.