Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesja zdjęciowa w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Moja koleżanka ma męża fotografa. Jest teraz w ciąży. Ona ma bardzo dużo zdjęć pozowanych i robionych przez niego. Teraz widziałam jej zdjęcia ciążowe. Pokazała mi tylko te które nie są rozbierane. Zdjęcia są przepiękne, mimo że to była jego pierwsza sesja ciążowa. Zastanawiam się czy nie poprosić go o taką sesję. Dziewczyny co o tym myślicie ??

Gość gość
Takie sesje są okropne. Moja koleżanka taka miała(rozbieraną) i wrzuciła na FB. Byłam w szoku co to ludzie nie zrobią dla "lajków".

Gość gość
Ona nie wrzucała ich nigdzie. Poprosiłam ją sama, żeby pokazała. Wiadomo, że rozbierane zachowa dla siebie. Zastanawia mnie tylko czy do takich zdjęć trzeba mieć idealną figurę ? Bo ja przytyłam ttrochę cała , a koleżanka ma tylko brzuch.

Gość gość
Skoro chcesz takie zdjęcia to sobie zrób. To twoja sprawa.

Gość gość
Zrób, wspaniała pamiątka. I nie muszą być to zdjęcia rozbierane. Moja koleżanka miała zdjęcia robione zimą - razem z męzem byli ubrani w szaliki, czapki, rękawiczki i zdjęcia super wysżłu.

Gość gość
Ja właśnie chciałam takie typowo sesyjne. Koleżanka właśnie takie miała, bo jej mąż ma całe studio. Nigdy nad takimi zdjęciami nie myślałam, ale tak mi się u niej spodobały.

Gość gość
Pewnie zrobił jej sesje bo jest jego żoną, a skoro nie robi sesji ciężarnych to nie wiem czy Ci zrobi..

Gość gość
A rozbierzesz się przy nim.

Gość gość
A czemu nie ?

Gość gość
Do takiej sesji trzeba ładnie wyglądać

Gość gość
Tez bym taka chciała może nie całkiem rozbierana ale fajny pomysł. Sama jestem w ciąży i fajnie by było mieć takie fotki.

Gość gość
Fajna pamiątka ja tam uwielbiam zdjęcia i sama robie ich masę i znoszę wywoływać ...chodź z najfajniejszego okresu nie mam bo mąż zresetpwal mi tel i poszły sie je/ba/ć ale trudno. ...zdjęcia są super bo to pamiątka chwili ja z czasów ciąży mam ich pełno od początku jak mi brzuszek rósł a teraz mam pełno zdjęć córci tydzień po tygodniu jak rośnie

Gość gość
Można się pochwalić talentem na www.utalentowani.pl. Każdy kto posiada taki talent, będzie miał możliwość zyskania wielu pozytywnych opinii.

Gość wiola438
Bardzo fajny pomysł. Pamiątka na pewno na długie lata i wspomnienia. Warto pomyśleć o studio: http://remedy-brand.pl/bio/ , gdzie mają świetne propozycje cenowe i jakoś zdjęć rewelacyjna. Pomysłów mają bardzo wiele więc na pewno wam się spodoba.