Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja babcia słyszała jak uprawiałam sex z chłopakiem i jest obrażona.

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie dziś w nocy kochałam się z swoim chłopakiem (mamy po 21 lat). Mieszkam tylko z babcią i ona mnie wychowuje od gimnazjum, mam pokój obok jej pokoju. Staraliśmy się być cicho ale usłyszała i teraz się do mnie nie odzywa. A mi jest bardzo głupio i wstyd i nie wiem ogólnie co mam teraz zrobić. Bo z babcią zawsze miałam super kontakt a teraz jest zażenowana/zawiedziona jakby obrażona. Nie za bardzo wiem jak to naprawić i co powiedzieć. Nigdy nie zapraszałam chłopaków do siebie na noc a z tym jestem już ponad rok i wielokrotnie u mnie nocował. Bardzo głupia sytuacja.. nie wiem co teraz zrobić..

Gość gość
o jejku jejku ...babcia pewnie zazdrosna :)

Gość gość
oj tam, nie przejmuj sie. babcia pewnie w twoim wieku już wózek bujała. na pewno wie że jak chlopak nocuje to nie ogladacie niocami znaczkow :) przejdzie jej, ja bym udawala ze nie ma tematu. tłumaczenie sie w tej sytuacji jest bez sensu

Gość gość
pokolenie babć było zdania że przedślubny seks można uprawiać wszędzie oprócz rodzinnego domu :) Więc nie masz się co dziwić, że babcia w szoku

Gość gość
a dla mnie to postępujesz chamsko sprowadzając pod dach swojego faceta, mieszkasz z babcią powinnas się liczyć z jej uczuciami, za jej czasów to było nie do pomyślenia żeby chłopak nocował u dziewczyny. Moglibyście darować sobie ze względu na babcię , robisz burdel z jej domu nie dziwie się ze jest zdegustowana. Ojejciu rok jesteście?? i co z tego?? jakbyście byli zaręczeni to rozumiem ale tak? trochę przeginacie mi by było wstyd.

Gość gość
mam nadzieje ze osoba powyżej ma ponad lat :O