Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic tesciowej odwiedziny w szpitalu

Polecane posty

Gość gość

Chcialabym kupic kwiaty czy to dobry pomysl ? np gozdziki? co kupujecie na odwiedziny?

Gość gość
najlepiej jakis kompot albo suszone owoce :)

Gość gość
niestety bede u chlopaka i od niego jutro jedziemy do jego mamy wiec myslalam o tych kwiatach tylko do czego ona je wlozy ? napewno jego tata cos tez wezmie dla niej ,a ja ja znam krotko dlatego myslalam o kwiatach

Gość gość
Dobrze przemyślmy kwestię podarunków. Kwiaty, choć to najbardziej uniwersalny prezent, na upominek dla chorego w szpitalu raczej się nie nadają. Ich intensywny zapach może przeszkadzać pacjentom. Co więcej, trudno na małym szpitalnym stoliczku wygospodarować miejsce na wazon. Nie zawsze dobrym wyborem jest też zakup soków owocowych czy czekoladek lub przygotowanie obiadu. Chorzy w szpitalu często muszę przestrzegać specjalnej diety. W tej sytuacji widok ulubionych smakołyków najwyżej sprawiłby im przykrość... z tego artykulu wynika ,ze lepiej isc z golymi rekami juz sama nie wiem

Gość gość
czekoladki moze wezme?

Gość gość
Moja teściowa uwielbia ekologiczne konfitury, słoiczki z różnymi słodkościami itp. Bardzo fajnym prezentem dla niej okazały się 3 słoiczki takich cytrynek ze sklepu Ogródek Dziadunia - to były chyba Cytrynki z imbirem i miodem, z cynamonem i z rumem :) przewiązaliśmy o tylko takim innym materiałem i wstążeczką. Zachwycona była :)