Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Grzegorz93

Izotek ZIELONY (

Polecane posty

Gość Grzegorz93

Witam. Może na początek się przedstawię. Mam na imię Grzegorz lat 23. Od wczoraj zacząłem kuracje izotekiem ( izotek ). Wzrost 174 cm Waga 70 kg Typ trądziku hmm... ( Małe/Duże wcześniej na buzi teraz na plecach i buzi, Bardzo tłusta skóra, Włosy 2/3 dziennie myte, wągry, zaczynające się małe kulki w środku trądziku ) Lek izotek x2 dziennie 20mg. Teraz tak. Mam pomadkę do ust firmy Nivea Essential Care Filtr UV EAU Thermale Avene 50+ UV do cery trądzikowej Cetaphil MD Balsam do twarzy i ciała. Krople do oczu OCUMAX Tutaj mam parę pytań; Czy to wystarczy ?? Czy nie da się jakoś zamienić tego Avene i Cetaphil na coś wydajnego ale tańszego bo to na długo mi nie starczy a jest cholernie drogie Dermatolog kazała mi Avene brać na dzień tylko odsłonięte miejsca a Cetaphil na noc wszędzie ( tak to ma być ) ? Dziś 2 dzień brania leku i tak; Oczy bez wysłużenia Głowa wczoraj lekko bolała Usta; Nie wiem poważnie wydają się być ok Włosy; o dziwo wstałem rano i cześć włosów była Świeża Proszę możecie zadawać pytania i doradzać. Nigdy nie używałem takich leków nigdy nie używałem kremów to nic nie wiem ;pp ADD Dzień 3; Skóra nie jest sucha. Oczy również Wargi to samo Zaczęło mnie bardzo kaszleć, myślę ze złapałem chorobę chyba to nie objawy tabletek ? Do tego chodzę do dentysty i chyba też złapałem zapalenie dziąseł ;/// Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś wie o zamiennikach do kremów. Mam też pytanie. Czy mam unikać jakiś pokarmów albo coś takiego typu ? Pani dermatolog nic nie mówiła o jedzeniu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować