Gość Grzegorz93 Napisano Kwiecień 23, 2016 Witam. Może na początek się przedstawię. Mam na imię Grzegorz lat 23. Od wczoraj zacząłem kuracje izotekiem ( izotek ). Wzrost 174 cm Waga 70 kg Typ trądziku hmm... ( Małe/Duże wcześniej na buzi teraz na plecach i buzi, Bardzo tłusta skóra, Włosy 2/3 dziennie myte, wągry, zaczynające się małe kulki w środku trądziku ) Lek izotek x2 dziennie 20mg. Teraz tak. Mam pomadkę do ust firmy Nivea Essential Care Filtr UV EAU Thermale Avene 50+ UV do cery trądzikowej Cetaphil MD Balsam do twarzy i ciała. Krople do oczu OCUMAX Tutaj mam parę pytań; Czy to wystarczy ?? Czy nie da się jakoś zamienić tego Avene i Cetaphil na coś wydajnego ale tańszego bo to na długo mi nie starczy a jest cholernie drogie Dermatolog kazała mi Avene brać na dzień tylko odsłonięte miejsca a Cetaphil na noc wszędzie ( tak to ma być ) ? Dziś 2 dzień brania leku i tak; Oczy bez wysłużenia Głowa wczoraj lekko bolała Usta; Nie wiem poważnie wydają się być ok Włosy; o dziwo wstałem rano i cześć włosów była Świeża Proszę możecie zadawać pytania i doradzać. Nigdy nie używałem takich leków nigdy nie używałem kremów to nic nie wiem ;pp ADD Dzień 3; Skóra nie jest sucha. Oczy również Wargi to samo Zaczęło mnie bardzo kaszleć, myślę ze złapałem chorobę chyba to nie objawy tabletek ? Do tego chodzę do dentysty i chyba też złapałem zapalenie dziąseł ;/// Proszę o odpowiedz jeżeli ktoś wie o zamiennikach do kremów. Mam też pytanie. Czy mam unikać jakiś pokarmów albo coś takiego typu ? Pani dermatolog nic nie mówiła o jedzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach