Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

samotna matka to dla mnie ktoś gorszy...

Polecane posty

Gość gość
sędzią? taki burak i debil o wąskim światopoglądzie? chyba w piakownicy na podwórku pod blokiem :P

Gość gość
autorka nie pracuje u komornika... coś Ci się pomyliło. ona na bank jest sędzią. nawet znam taką jedna-ma identyczne poglądy. A przekonanie o nieomylności? wywyzszanie się? cechy te określają większość sędziów- podpisano- były starszy sekretarz sądowy vel podnozek sędziego. to nie jest sędzia, różne tam sa przypadki, ale to nie ten poziom

Gość gość
tak sędzia. niestety takich mamy sędziów :( Pracowałam 7 lat w sądzie rejonowym i 3 w okregu- sędziowie to prostaki przekonani o swojej wyższości nad innymi ludźmi, gardzą nimi. spotkałam wielu sędziów i na palcach jednej ręki mogę policzyć tych normalnych.

Gość gość
a poza tym nawet gdyby była sędzią, to skoro tak jej odwala w pracy, to czemu nie zmieni wydziału z rodzinnego na np. księgi wieczyste- tam nie ma aż tak szokujących historii z życiem seksualnym w tle

Gość gość
W księgach pracują referendarze nie sędziowie. ona pewnie siedzi w rozwodach w okręgu-do rejonu do cywilnego nie przejdzie bo nie ta kasa, a do karnego trzeba mieć odpowiednie przygotowanie... czyli ugrzezla.

Gość gość
pamiętam w karnym jedna taka sędzia Katarzyna :( wszystkie dziewczyny miały przerabane-zwłaszcza te ładne... potrafiła za literówkę wyrzucić z sali przy wszystkich! A przecież wiadomo ze protokół szlifowalo się po sprawie-ustawowo są na to 3 dni. dla niej ważniejsze od treści było to jaką czcionka jest zapisane...

Gość gość
gość dziś ta mama kobieta sukcesu mię zauważyła ze maz to tyran i despota? bo skoro był zaborczy w kwestii pracy to zapewne na innych płaszczyznach też tak bylo xx Otóz nie. To wyszlo dopiero wtedy, kiedy zaczęła odnosic sukcesy zawodowe. Poki była z dzieckiem w domu, była idylla - mąz zapewnial jej kase, piekne mieszkanie, pania do sprzatania, kupował piekne ciuchy. Duzo kobiet jej zazdrosciło. Ale to była złota klatka. On okazał się uczulony tylko na ten jeden temat.Nie mógł zniesc, zeby zona była zawodowo lepsza lub mu równa. Kto mógł to przewidzieć?

Gość gość
autorem jest zapewne jakiś facet :) po pierwsze ta baba sama sobie dziecka nie zrobiła,są stuknięte pipy co łapią na dzieci a potem zostają z nimi same,ale są fajne kobiety które zostają same z różnych względów,ja mam do takich szacunek i podziwiam je bo wychować dziecko w pojedynkę bez pomocy rodziny jest trudne a beznadziejny jest ten który g.... przeżył w życiu a wypowiada się w tej sprawie