Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wciąż mówi się o raku piersi

Polecane posty

Gość gość

W mojej szkole (szkoła średnia) były już 2 spotkania na ten temat, w gimnazjum mówiono o tym chyba 3 razy. To świetnie, że tak się o tym informuje, ale dlaczego mówi się tylko o tym raku? Przecież to nie jedyny rak. Co z rakiem jądra? Szyjki macicy? Mózgu? Płuc? Nic, zero. Tylko cycki.

Gość gość
Też mnie to zastanawia

Gość gość
kobiety mózgu zwykle nie mają tylko im fiuty, faceci i kasiora w głowie wiec po co o tym mowic

Gość gość
A pamiętacie tą idiotyczną akcję, którą reklamowano nawet tutaj na kafe :D ? Atrakcyjne dziewczyny skakały na trampolinie z gołymi cycami :o Nikt nie wmówi mi, że to nie jest robione pod mężczyzn

Gość gość
Hahahahahaha też o tym pomyślałam :D I w czym ta akcja niby miała pomóc? Może ja faktycznie jestem głupia, bo tej akcji nie rozumiem

Jestem położną i studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego. Piszę pracę magisterską na temat powstawania nowotworów u kobiet. Temat jest ważny, ale także delikatny. Aby moja praca miała jak największą wartość naukową, zwracam się do Pań obecnych na tej grupie, które chorują lub przebyły chorobę nowotworową, o wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie zajmuje ok 10 min. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Link do ankiety: profitest.pl/s/6993/HDyNzXwcfybSclPF