Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paula1126

dziwna miesiaczka a staranie sie o dziecko

Polecane posty

Gość paula1126

Dziewczyny pomóżcie !!! Staramy sie z mezem o dzidzi. no wiec zaczne od tego 3 kwietnia skonczyl we Mnie.. a miesiaczke mialam dostac 15 kwiernia i tak wlasnie sie stalo.. tylko ze mije cykle sa co 28 dni i trwaja 5 gora 6 dni a teraz byla skapa trwala 3 dni i 2 dni byly plamienia na brązowo.. Duzo czytalam na ten temat i pisze ze moze sie tak dziac gdy zarodek zagniezdza sie w macicy tzw. plamienie implantacyjne. dodam jeszcze ze piersi mnie nie bola jedynie jak sie zdenerwuje to jajniki bardzo bola.. co mam o tym myslec ? bardzo bym sie cieszyla a testu narazie jeszcze nie chce robic..

Gość gość
Tylko test może dać Ci jednoznaczną odpowiedź. Im dłużej będziesz się łudzić, tym bardziej będzie to bolało później.

Gość gość
wybacz ale tu wróżek nie ma. :O Tylko test.

Gość gość
Poza tym, PMS może dawać podobne objawy. Wiem, co mówię, bo to przechodziłam. Wiele razy myślałam, że jestem w ciąży, jednak rozczarowałam się. Nadchodziła tylko zwykła miesiączka. Test, natychmiast. Po co się łudzić?

Gość gość
Zrobilam 2 testy na przelomie 3 dni i c wyraznie biala a przy t zostala biala wyrazna jak mam to rozumiec ??