Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do kobiet, których mężowie unikają seksu

Polecane posty

Gość gość

Mąż unika seksu. Nie chodzi o mój wygląd, nie ma kochanki. Wszystkie najbardziej standardowe powody odpadają. A szkoda:(. Jest zdrowy. Na dniach mamy kolejną wizytę u seksuologa. I tu mam pytanie, czy ktoś na forum chodził do seksuologa? Chodzi mi o to czy były jakieś efekty? Jakie są u Was powody braku seksu u partnera? I jak sobie z tym radzicie?

Nie jest przepracowany? Ja jak wracam po 10 godzinach harówy, to nie mam już siły na nic.

Gość gość
chcesz chłopa zajebać, a może zachodzisz jak królica w ciąże i ciekawie kto to stado dzieci ma utrzymywać, ma rację chłop

Gość gość
palec grzebalec i zabawy z kałem a czasami jakaś parka to mu drygnie napewno

Gość gość
najbardziej szkodliwe jakby nie chcial z toba a chetnie z innymi.to podstawowy rzeczywiscie powod i sygnal ze cos nie tak.nie chodzi o jego uniki ale o ich powod.jak nie masz takiego problemu to sie nie lam

Gość gość
Stresujaca praca, choroba, wysokie oczekiwania moze się boi ze nie sprosta. Mój mąż ma dosc Male libido ale jak juz cos jest to stajs mu od samego pocalunku. Poprostu starczy mu i nam raz na miesiac czasem częściej lub rzadziej. Jestesmy ze sobą 10 lat i jestesmy szczęśliwi i zakochani. Im człowiek starszy tym ma wiecej na glowie a jak związek dojrzaly to pewnie nie wielu udaje sie utrzymać libodo jak nastolatkowie. Okazujemy sobie milosc zaintesowanie. Dużo się prztylamy. Dbamy o siebie ale chyba sex choc bardzo udany nie byl centrum nowego zwiazku

Gość gość
dokladnie tak jak u nas obydwoje mamy niskie libido , seks jest swietny i bez problemu tylko mamy na niego ochote ze dwa trzy razy w miesiacu , fakt duzo pracujemy w roznych godzinach czesto sie mijamy , czasem nie widzimy sie po trzy dni chociaz obydwoje bywamy w domu tylko nie w tym samym czasie :) jestesmy ze soba 16 lat

Gość gość
My 10 lat po ślubie 5-6 razy w msc,