Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy staniki z większymi miskami zawsze muszą mieć takie szerokie ramiączka i

Polecane posty

Gość gość

zapięcia? :( Zawsze takie mi się trafiają i brafitterka powiedziała, że zawsze :O Oczywiście chodzi mi o staniki większe niż małe, a nie gigantyczne, bo to rozumiem, że takie muszą mieć

Gość gość
cycki ci się na tym trzymaja a nie na miskach, wiec jak masz je duże to coś musi ten ciężar utrzymać- tak o dziwo dobre opasanie w obwodzie bardzo wpływa na podtrzymanie biustu

Gość gość
Ale nie aż znowu takie duże jak czasem babki noszą gigantyczne staniki i faktycznie cycki muszą być takimi pasami trzymane, bo ważą 4 kilo i wszystko leci w dół. A beznadziejnie to wygląda pod bluzkami, zwłaszcza ramiączka, skoro na nich się nie trzyma to co takie szerokie

Gość gość
nie wiem gdzie kupujesz, ale ja mam duże, ciężkie f, czasem g i kupuję staniki równiez ze standardowymi ramiączkami. Osobiście lepiej mi się nosi te grubsze, ale standardowe są dostępne. Cienkich nie polecam, bo nie trzymaja i się wpijają w ciało

Gość gość
Jakie szerokie i w jakim rozmiarze? Ja noszę ang. 32FF (polskie coś ok. 70I) i moje staniki mają ramiączka na ok. 16-18 mm, tak na oko, bo nie chce mi się lecieć mierzyć. I uważam, że to OK, grubość proporcjonalna do całego stanika. Noszę Ewę Michalak, Comexim, Fauve, Freye, Cleo...

Gość gość
A... czekaj, ty o zapięciach... To te też są raczej normalne i standardowe, szerokie to są longline'y ;) Chyba, że naprawdę masz jakieś 90J, to wtedy potrafię zrozumieć potrzebę szerokiego pasa ;)

Gość gość
No właśnie nie mam, toż piszę, że w przypadku bardzo wielkich rozumiem. Teraz mam zapięcie na aż 3 haftki, a ramiączka nie dość że szerokie na tyle, że nie wygląda to fajnie do bluzki na ramiączkach, to jeszcze nieodpinane (tak jakby te plastiki mogły się wygiąć, bez przesady, nie przy moim rozmiarze, zwłaszcza że przecież to obwód trzyma, a nie ramiączka), a jakby się dało odpiąć to bym je wymieniła na inne

Gość gość
Ja mam na sobie 80g w tej chwili i ramiączka 1cm i na 2haftki. Jaki ty rozmiar nosisz?

Gość gość
Ale jaka marka, jaki rozmiar, jaki model...? Ja ja potrzebuję czegoś bez ramiączek to po prostu takie kupuję...

Gość gość
Ja noszę 65H i właściwie większość staników, jakie kupuję, bez względu na markę, ma takie :O choć miękkie zwykle mają węższe niż usztywniane, a jak dla mnie powinno być raczej na odwrót.

Gość gość
miałam ten sam problem ale znalazlam w internecie fajny sklep http://khione.pl/kategoria/brappz mają tam same ramiączka szwajcarskiej firmy brappz z wytrzymałego silikonu kupiłam kilka sztuk i teraz ciągle je nosze, można wyjąć ramiaczka ze starego stanika i jest wygodnie a do tego super wyglada teraz szukam bluzki w ktorej bedzie widać ramiączka