Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaNiefajna

Jestem nieudaczniczka. Jak znalezc prace?

Polecane posty

Gość TakaNiefajna

Witam. Mam 23 lata i do niedawna mieszkalam z rodzicami. Obecnie mieszkam ze swoich chlopakiem i w styczniu prawdopodobnie zostaniemy rodzicami. Ja pracuje na pol etatu jako sprzataczka tylko boje sie ostatnich miesiecy ciazy jak to ze mna bedzie. I jest to tylko polowa normalnej pensji bo pol etatu. Bardzo bym chciala normalnie zarobic tylko nie wiem za co bym sie mogla wziac bo jestem beznadziejna? Skonczylam mature w Polsce w 2013 roku i wyjechalam za granice. Tu pracuje i koncze tutejsza srednia szkole i mam za miesiac egzaminy i tak sie boje... Jak ich nie zdam to nie pojde na upragnione studia... Co ja mam wtedy ze soba zrobic? Jaka prace polecacie osobie niezbyt bystrej, zeby szlo zarobic, a nie byla ciezka fizycznie, zebym nie miala problemow ze zdrowiem na przyszlosc? Bardzo dziekuje za wszystkie odpowiedzi...

Gość gość
spierdaalaj

Gość gość
"koncze tutejsza srednia szkole" " Skonczylam mature w Polsce w 2013 roku" x x prowokacja jak nie wiem :D nie przyjęli by cię do szkoły średniej bo masz już średnie wykształcenie po za tym za granicą przeważnie jest niższy poziom niż w Polsce w tej sytuacji zdaje się maturę międzynarodową lub egzamin dojrzałości danego kraju a nie łazi się do szkoły

Gość TakaNiefajna
Macie pomysl na jakis zawod?

Gość TakaNiefajna
czy prostytutka to dobra praca?