Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak coś osiągnąć skoro

Polecane posty

Gość gość

nie jestem pewna siebie od samego początku i szybko ludzie traktują mnie z pobłażaniem? Pierwsze wrażenie jest najważniejsze. MAm w planach powalczyć o parę rzeczy, ale przy takim zachowaniu będę spalona na starcie.

Gość gość
Tak, masz rację.

Gość gość
niekoniecznie , rób swoje , bądż sobą. wyłuskasz tych dobrych normalnych, reszta niech spada. kozaczeniem , samą pewnością siebie się świata nie zawojuje

Gość gość
wiesz, mi nie chodzi o kozaczenie. Chcę po prostu właśnie od początku być sobą, być naturalna, pewna siebie. A ja jestem jak trusia. Jak mam osiągnąć coś dużego, jak mam realizować swoje czasem "szalone" pomysły, kiedy nie umiem ich wcielic w życie? Parę razy zaczynałam, ale kończyło się kiepsko. Odwagi, żeby to zrobić, mi nie brak, brakuje za to odpowiednich umiejętności społecznych, zjednywania sobie ludzi, a to jest w tym przypadku BARDZO istotne

Gość gość
I tylko dlatego stoję w miejscu. Bardzo, bardzo zazdroszczę otwartym osobom, które nie mają z tym problemu. To jest u mnie brakujący element układanki. Muszę umieć walczyć, przekonywać ludzi.

Gość gość
Komuś udało się coś takiego zmienić?

Gość gość
zacisnac zeby i robic

Gość gość
sama tego nie wiem

Gość gość
jestem facetem mam to samo, niestety stresuje sie kazdym wyzwaniem i przedsiewzieciem. Kiedy ide do nowego miejsca, do nowych ludzi albo zeby cos zalatwic jestem b niepewny siebie wrecz wystraszony. Ludzie traktuja mnie jak g i to prawda ze liczy sie pierwsze wrazenie bo kiedy np oswajam sie z nowym srodowiskiem , z nowymi okolicznosciami i robie sie bardziej normalny to oni i tak juz pozniej traktuja mnie niepowaznie. Mam juz 33 lata i praktycznie przez to malo co osiagnalem w zyciu. Tyle ze skonczylem dobra uczelnie, ale tylko dzieki temu ze tam sie liczy wiedza i obiektywna punktacja w kodowanych testach a nie decyzja jakiegos czlowieka. Gdyby to od ludzi zalezalo (np jakies rozmowy kwalifikacyjne) to pewnie nie dostalbym sie nawet na te studia.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool