Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet, czyli problemy na horyzoncie

Polecane posty

Gość gość

hej! Pomóżcie mi coś zrozumieć. Mam dobrego kolegę, dobrze nam się rozmawia, potrafimy przegadać całe noce itd. Pewnego razu próbował mnie pocałować. Odsunęłam się zaskoczona. Powiedział, że bardzo mnie lubi, ale może niepotrzebnie wyskoczył etc. Od tego czasu minęło kilka tygodni. Nadal spędzamy czas, rozmawiamy normalnie, piszemy do siebie. Wydaje mi się, że zaczęłam się w nim zakochiwać. I tu jest problem. Chciałam go pocałować, ale zbrakło mi odwagi. Kiedy później mu o tym powiedziałam, zacytował mi zdanie, które powiedziałam do niego, gdy to ja uciekłam. Co z tym zrobić?

Gość gość
Do tego mam wrażenie, że.. teraz on jakby zrezygnował. Nie wiem, jak to określić, ale.. nie proponuje spotkań, nawet jeśli piszemy ze sobą, to sugeruje, że gdzieś będzie, ale nie zaprasza mnie - nie wiem, czy chce mi dać do zrozumienia, że dla niego to zamknięte, czy raczej nie chce naciskać..

Gość gość
ma dopiero 23 lata a ja już boję się co bedzie gdy nie będzie trzymał moczu, nie wspominając o impotencji starczej bo z tym sobie poradzę.. jest tylu facetów do kochania. boje się związku

Gość gość
Serio nie ma nikogo, kto ma na to coś do powiedzenia?

Gość gość
Odpuść sobie, widać, że nie jest zainteresowany

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Jak czytam komentarze niektórych, to robi mi się Was żal. Widać, ze dziewczyna jest młoda, może ma 20, może 20 kilka lat. Pyta, bo chcę poznac opinię, dostać jakąś radę. A tu nie znawcy nieśmiesznych żarcików dopisują swoje komentarze. Do autorki: Cokolwiek by się nie działo spróbuj :) Zadzwoń do niego, zaproponuj spotkanie. Urażone ambicje nie są dobrym doradcą. Powodzenia!