Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facet ma prawo uderzyc dziewczyne w twarz?

Polecane posty

Gość gość

uderzyc otwarta dlonia w twarz, zlapac i rzucic ja na podloge, trzymac i nie puszczac, dusic w nastepujacych sytuacjach (podczas klotni): 1. ona chce mu cos zabrac 2. idzie za nim, gdy wychodzi podczas klotni i kloca sie dalej 3. ona krzyczy podczas klotni

Gość gość
czy kobieta ma prawo p*****lnąć gnoja patelnią w następujących sytuacjach: 1. jest chamski 2. pierdzieli 3. puszcza bąki

Gość gość
wredna suka, naplułbym jej w twarz, jak można być tak namolnym, współczuję autorze

Gość gość w trampkach
Jesli kobieta moze sie bronic amunicja ostra to czemu nie

Gość gość
we wszystkich sytuacjach dochodzi max. do siniakow i powyrywanch podczas szarpania wlosow (jej)

Gość gość
Nie ma prawa,to typowy psychopata . .a ty sie jeszcze pytasz

Gość gość
Ty pytasz poważnie...?

Gość prawdziwy_facet
No jak jest przysłowiowo niegrzeczna, czyli puszcza sie na przyklad to czemu nie

Gość gość
historia pięknej Greczynki sprzedanej okrutnemu Sułtanowi - już od poniedziałku w tvp1 :)

Gość gość
mamy równouprawnienie więc owszem może, zwłaszcza jeśli kobieta sama się prosi i jest agresywna.

Gość gość
Jesli babsko za bardo pyskuje mezowi to od czasu zasluguje na strzala w ryj.

Mysle, ze ani jedno ani drugie nie powinno wobec siebie uzywac przemocy fizycznej i psychicznej tez. Kazdy powinien sie szanowac. Po co tkwic w takim zwiazku gdzie obie osoby ciagle sie szarpia miedzy soba i zamiast czuc sie dobrze to wkolko tylko szarpanina, to nie jest zdrowy zwiazek, ktory daje szczescie.

Gość stanley kubrick zza grobu
Facet może uderzyć dziewczynę jeśli sytuacja tego wymaga, by pokazać swoją męskość.

Gość gość
niech tylko sprobuje ! tak bym go kopnela w jaja, ze by przez tydzien nie mogl chodzic :D

Gość gość
Niechby spróbował, to nie ręczę za siebie.

Gość gość
Suki sie obudzily i juz p*****la na kafe. Madre to jestescie tylko tu, a jak facet przywalilby wam fsktycznie w pysk to byscie siedzialy cicho.

Gość gość
07:58 siedź cicho suko, bo kaszki mamunia ci nie nagotuje.

Gość gość
Naprawdę myslicie że facet moze bic bezkarnie kobiete po głowie?

Gość gość
A co jesli nikt tam nie jest za rownouprawnieniem, ona jest doskonala pania domu. To dzieje sie wylacznie podczas zwyklych klotni i nie jest zbyt bolesne.

Gość gość
Patologia w najczystszej postaci.

Gość gość
kobieta nie ma prawa uderzyc, prawa do sexu z tzw nieletnim, prawa do przejmowania majątku z powodu np związku, ale że jest kobietą to prawo ją omija a nawet daje możliwości.

Gość gość
No to badz dalej taka idealna pania domu..ehh Najwazniejsze,ze bardzo nie boli

Gość gość
Autorka topiku trochę przesadziła z tymi idiotycznymi tekstami. Nawet psychopatka powininna znać granice.

Gość gość
Żaden mężczyzna nie ma prawa bic kobiety, ani jej uderzyć, szarpać ciągnąc*****amiętajcie jak już raz was uderzy, będzie ciągle was bil, jak sobie pozwolicie, mój mnie raz uderzył i to było koniec związku, stosowanie przemocy jest złe i nie jest dowodem żadnej miłości.

Gość gość
Żaden człowiek nie ma prawa bic drugiego. Nie ma takiego powodu żeby stosować przemoc. To jest objaw nie radzenia sobie ze sobą. Czyli malosc po prostu.

Gość gość
Z tego co widzę w życiu to kobiety lubią być bite. Np sytuacja ze szkoły (wszyscy mają po 20 lat): na korytarzu stoją 3 dziewczyny, z czego jedna chuda jak szkielet. Podchodzi do nich typowy sebix, paker. Staje za tą chudą, mierzy ręką w jej pupę i uderza tak mocno, że dziewczyna się wywraca. Odchodzi śmiejąc się i mówiąc jaka z niej 'c**eczka' bo się wywaliła. Dwie godziny później widzę, jak się namiętnie obściskują. Na zakończenie dodam, że nie jest to odosobniony przypadek. Niemalże codziennie coś podobnego się dzieje.

Gość Abdullah i Aisha
Moja zona, Aisha, regularnie dostaje ode mnie w pysk. Zawsze znajdzie sie jakas okazja: a to nie wyprane, a to nie ma kebaba na obiad. Allah pozwala mi ja lac poniewaz jest moja zona.