Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xen

Do kogo najczęściej lgną toksyczni ludzie?

Polecane posty

gość dziś to nie jest rzeczowa rozmowa tylko ogólna analiza zjawiska. x Analizujmy zjawisko w takim razie.

Xen No tak, czuję się dzięki nim najgorsza i zmuszona przepraszać by mieli dobry humor. Uszczęśliwianie takich ludzi jest cholernie trudne, szczególnie kiedy mało co daje im radość. X To norma. Pasożyt ma zawsze mało, chociażby nie wiem co robiła, to dla nich będzie źle. Widzę, że jakoś grasz swoją rolę. Ale jak długo tak można, tego nie wie nikt, bo i latami to się ciągnie. Niestety.

Gość gość
analiza wykazała, ze toksycznosc twoich relacji z bliskimi wynika z ich przeswiadczenia o tym, ze jestes od nich zalezna i nie masz alternatywy. ja ci ja oferuje:)

gośćdziś to nie jest rzeczowa rozmowa tylko ogólna analiza zjawiska. X Ale to jest forum, gdzie można rzeczowo rozmawiać, jak i analizować, bądź się czepiać. Jak rozmawiającym temat pasuje i to co się pisze, to To jest NAJWAŻNIEJSZE

Nie skorzystam z alternatywy, bo mimo wszystko kocham tych ludzi i w tym jest problem.

Gość gość
jak se tam chcesz

Gość gość
xen to twoj wybor,z matka mozesz ograniczyc kontakt, to nie znacz, ze masz go urywac. A z mezem porozmawiaj szczerze i powiedz mu, ze sie dusisz w tym zwiazku. Powiedz mu o tym co ci przszkadza. Rozmowa to zawsze jakis poczatek. Ja mam toksyczna mame, wiec znam ten bol. Wiem, ze chce mojego dobra, ale przez ciagle wtracanie sie, uwazanie ze wszystko wie lepiej wysysa ze mnie resztki energii. Wie Cie rozumiem.

gość dziś xen to twoj wybor,z matka mozesz ograniczyc kontakt, to nie znacz, ze masz go urywac. A z mezem porozmawiaj szczerze i powiedz mu, ze sie dusisz w tym zwiazku. Powiedz mu o tym co ci przszkadza. Rozmowa to zawsze jakis poczatek. Ja mam toksyczna mame, wiec znam ten bol. Wiem, ze chce mojego dobra, ale przez ciagle wtracanie sie, uwazanie ze wszystko wie lepiej wysysa ze mnie resztki energii. Wie Cie rozumiem. x Mój mąż nie zrozumie tego, sugerowałam mu wielokrotnie, ale on chce być w centrum mojego świata na szczycie piramidy a później nic.

TixTom7 dziś I co dalej? x Nic, pożyję sobie w moim małym hermetycznym świecie.

Xen Mój mąż nie zrozumie tego, sugerowałam mu wielokrotnie, ale on chce być w centrum mojego świata na szczycie piramidy a później nic. X Przejął kontrolę, a ty tak nie chcesz, tylko, że to nie dociera.

TixTom7 dziś Ja oglądam horror na stopklatka pt; Posłańcy x Kończy się już, znam.

Xen Nic, pożyję sobie w moim małym hermetycznym świecie. X A jest jeszcze jakiś tzn chociaż trochę ucieczki od tego?

TixTom7 dziś Xen Mój mąż nie zrozumie tego, sugerowałam mu wielokrotnie, ale on chce być w centrum mojego świata na szczycie piramidy a później nic. X Przejął kontrolę, a ty tak nie chcesz, tylko, że to nie dociera. x Ten typ tak ma, nad wszystkim musi panować.

TixTom7 dziś Xen Nic, pożyję sobie w moim małym hermetycznym świecie. X A jest jeszcze jakiś tzn chociaż trochę ucieczki od tego? x Nie ucieknę, uciekłam skutecznie od świata i na dzień dzisiejszy nie zależy mi już.

Xen Ten typ tak ma, nad wszystkim musi panować. X Ale tak całkowicie, że jak coś nie tak, to nawet wymusza tzn np uderzy cię?

Nie, to psychologia. Moja mama stosowała te same triki, wystarczy spojrzenie by domyślić się czego oczekują. Oni wiedzieli, że domyślę się czego chcą, oczekują bez słów.

xendziś Nie, to psychologia. Moja mama stosowała te same triki, wystarczy spojrzenie by domyślić się czego oczekują. Oni wiedzieli, że domyślę się czego chcą, oczekują bez słów. X Jak widać działa w tym przypadku i chyba już się z tym pogodziłaś. Ech

Ktoś mógłby pomyśleć, że jestem masochistką, kreuję się na cierpiętnicę, ale skonfrontujcie moje wypowiedzi z innych tematów. Czy można by pomyśleć, że to ta sama osoba? A jednak, wiele osobowości można odkryć w jednym człowieku i nie mam tu na myśli choroby psychicznej.

TixTom7 dziś xendziś Nie, to psychologia. Moja mama stosowała te same triki, wystarczy spojrzenie by domyślić się czego oczekują. Oni wiedzieli, że domyślę się czego chcą, oczekują bez słów. X Jak widać działa w tym przypadku i chyba już się z tym pogodziłaś. Ech x To prawda zmierzam ku schyłkowi, im bliżej tym lepiej dla mnie.

Film się skończył, trzeba jakiś inny wybrać. Hmn może pt; Azyl. Widziałaś?

xendziś Ktoś mógłby pomyśleć, że jestem masochistką, kreuję się na cierpiętnicę, ale skonfrontujcie moje wypowiedzi z innych tematów. Czy można by pomyśleć, że to ta sama osoba? A jednak, wiele osobowości można odkryć w jednym człowieku i nie mam tu na myśli choroby psychicznej. X Ja akurat tak nie myślę, a twoich innych tematów nie czytałem ( Narazie )

Niewiele tematów założyłam i mało poczytne, tak że nic nie straciłeś:).

Xen To prawda zmierzam ku schyłkowi, im bliżej tym lepiej dla mnie. X Im bliżej czego?

Schyłek to to samo co zmierzch, koniec. Tak jak napisałam na początku, czasem nie chce mi się żyć.

xendziś Niewiele tematów założyłam i mało poczytne, tak że nic nie straciłeś X Nie wiadomo. Zobaczymy, ale teraz nie przeglądam :-)