Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałyJurant

Samotny:

Polecane posty

Jestem niepełnosprawny mam 50 lat,wózek kłopoty ze zdrowiem,kłopoty z uczuciami ale kobiety mnie lubią,twierdzą że jestem przystojny, wygadany,miły,rozrywkowy tylko że nie mam odwagi i problem z erekcją jak większość niepełnosprawnych.Czy mogę jeszcze jakąś Panią spotkać?Mogę zadowolić kobietę w inny sposób ale brak mi odwagi.Byłem żonaty ale jestem ponad 10 lat wdowcem.

Gość gość
słabsze osobniki odpadają! co chcesz złe geny rozsiewać? i czym zadowolisz kobietę ? kulą ? zrób coś dobrego dla świata nie zaracaj kobietom głowy , zgłoś się na eksperymenty medyczne, testowanie leków. zarobisz pare groszy to i do prostytutki pojdziesz to cie po kikutach popieści

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Do Gość "Słabsze osobniki odpadają"Wiesz śmietnikowy Burku ?! Uhahałem się po pachy bo zapewne wagina Cię boli bo fiuta to Ty na pewno nie masz z takim podejściem do świata i ludzi.Apro po testowania lekarstw to chyba Tobie się coś przyda bo testują taki lek o nazwie "Debilospiryna"bo Aspiryna to by zaszkodziła twojej i tak już mocno rozrzedzonej krwi która Ci za mało tlenu do mózgu dostarcza.Moja niepełnosprawność ma się całkiem dobrze i moi synowie też czego Ty nigdy nie będziesz miał :-)pozdrawiam!