Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona98mona

Jak byście się zachowali w sytuacji

Polecane posty

Gość Mona98mona

...gdy wasza koleżanka bez przerwy robi wam przybyli,ze Was na coś stać A jej nie,bo zarabia najniższa krajowa. Przykłady 1: zepsuła mi się całkowicie cyfrowka,wiec w przeciągu kolejnych paru tygodni zrobiłam rozeznanie po sklepach I kupiłam nową za całe 800 zl.Reakcja kolezanki-no tak bo Ciebie na to stać,zepsuł ci się aparat i od razu możesz sobie pozwolić na Nowy 2.uawiamy się na wyjście wieczorem .Ona wraca do domu o 21 ja zostaje ze znajomymi do północy.Ona:tak,bo Cię stać na samochód a ja muszę wracać autobusem i po nocy nie będę się T lukla a na taksówkę mnie nie stać. 3.pojechalusmy kiedyś w góry na 3 dni.Do obiadu nigdy nie zamawiala napoju tylko szybko kupowała potem w sklepie najtańszy sok-bo nie będzie przepłacać.Ale ty widzę rozrzutna jestes-uslyszalam od niej. Przykładów było wiele.Nie uważam się za osobę rozrzutna.To powyższe,to moim zdaniem zwykle wydatki. Natomiast koleżanka nie oszczędza na wyglądzie.U kosmetyczki i fryzjera zostawia naprawdę duże sumy,tak samo na kosmetyki -okej to jej sprawa,tylko po co wypomina mi rozrzutnosc,tego nie rozumiem. Jak byście reagowali na jej słowa?czy się czepiam niepotrzebnie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość Mona98mona
a czy ja jej każe pracować za 1400 w żabce ? nie bronię jej mieć jak ja kilku nawet sponsorów. tym bardziej , że wiem , że lubi seks

Gość gość
Mojej kolezanki maz tez tak krytykuje,kupilam sobie okulary p słoneczne u optyka za 110 zl to byl w szoku, mam wade wzroku i nie moge nosic takich za 5 zl z bazarku. A okulary maja juz 4 lata i jeszcze na dlugo beda ,bo b szanuje swoje rzeczy. No i zeby bylo smieszniej to on pali papierochy , półtorej paczki dziennie i jak idzie na nocke zabiera kolejna paczke,kolezanka jak mu policzyla to wydaje ok 600 zł mies. Dla mnie to szok,w zyciu bym nie wydala swojej ciezko zarobionej kasy zeby puscic z dymem do nieba. Ale nie krytykuje go.

Gość gość
Z kim wy się zadajecie?

Gość gośćann
Ja bym poprostu ograniczyła tą znajomość :)

Gość gość
Albo coś odpowiedzieć aby w pięty poszło.Albo zerwać znajomość.

Gość gość
Hehe to mi koleżanka powiedziała podobnie jak poszłam do kosmetyczki na oczyszczanie. Powiedziałam, ze to jedyne na co mogę sobie pozwolić (jeden zabieg za 100 zl) a ona: "No widzisz, nie wszyscy mogą sobie na takie cos pozwolić". Dodam, ze ostatnio założyła aparat na zeby, mimo, ze jej wady nawet nie widać. Ja się nie wtrącam do tego na co ona wydaje swoje pieniadze, bo mnie to nie obchodzi, a ona ciągle jakies przytyki. Mam wrażenie, ze ona jest o wszystko zazdrosna. Mimo, ze sama ma nawet lepiej, ale ona chciałaby wszystko. Ma faceta 10 lat, który nie chce się żenić, nie myśli o wspólnej przyszlosci w ogóle. Ja wyszłam za mąż po 6 latach znajomości. A ona ciągle się żali ze od swojego nie dostala pierścionka. Jak jej powiedziałam, ze myślimy o dziecku, to zaczela sie do mnie rzucać, ze nie mam umowy normalnej, tylko zlecenie. I jak tak można "na łasce faceta". No jakbym miała takiego faceta jak ona, to faktycznie nie chciałabym na nim polegać. Ostatnio jak pytala co słychać to napisałam, ze dostałam umowę o pracę. Przestała się do mnie odzywać... A znamy się 20 lat... Dziękuję, wygadalam sie.

Gość princessinthesky
Po prostu ci zazdrości i jest jej przykro że ma niższy standard życia. Ignoruj te komentarze i tyle.

Gość gość
Hehe to jej powiedz żeby zmieniła pracę jak ma ból d**y. Chyba że laska ma jakieś schizy i myśli że chcesz sie przed nią wywyższać że możesz pozwolić sobie na lepsze rzeczy od niej :P może wkręciła se że specjalnie na złość jej robisz

Gość Mona98mona
A kiedyś właśnie delikatnie spytałem czy nie zamierza poszukać lepszej pracy.Ofuknela mi:jak się tak madrzysz to znajdź mi pracę,no proszę znajdź jak taka jesteś mądra. To już nic nie odpowiedziałam.