Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy22

Problem z inną kobieta

Polecane posty

Gość Pomocy22

Mój problem jest dosyć nie typowy, mam 22lata i szukałem pomocy w księgowości u kobiety co ma 45lat. Pech chciał że się ze sobą przespaliśmy. Nie było by w tym nic dziwnego gdy po roku znajomości stanowiłem się rozstać. Niestety przyjęla to źle. Mam teraz dziewczynę w moim wieku A ona szantażuje mnie że zadzwoni do jej rodziców do niej tak samo do moich rodziców, powiedziała że zniszczyłem jej życie i ona zniszczy teraz moje, twierdzi że jest nawet w ciąży ze mną mimo że 3miesiące temu ginekolog jej powiedział że dzieci już nie będzie miała bo menopauza, dzwoni do mnie kilka razy dziennie, a jak odbiorę to się rozlacza uważa że wykorzystałem ją żeby pobzykać i mam za to płacić. Pomóżcie co mogę zrobić. Dowiedziała się gdzie mieszka moja obecna dziewczyna i jej numer telefonu zdobyła

Gość gość
ale w jaki sposób miałoby zniszczyć ci życie to, że miałeś kiedyś luźny związek? Twoja dziewczyna się zostawi bo wcześniej byłeś z inną kobietą? Rodzice cię z domu wyrzucą?

Gość Pomocy22
Bo to jest tak że poznałem moja aktualna wcześniej niż byłem z nią. A od niedawna tak nas zbliżyło i właśnie tamta uważa że się nią bawiłem i zostawiłem ja dla innej. I teraz ja nie mam prawa być szczęśliwy

Gość gość
to i tak nic nie zmienia, bo nie byłeś wtedy ze swoją obecną partnerką, byłeś z inną kobietą. Tamten związek się skończył, jesteś z kimś innym.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość Pomocy22
A i jeszcze jest tak że ona ma dzieci i od swojego ex wyciąga ile tylko pieniędzy się da A jak nie ma to w sądzie udawania pokazując oferty pracy że może zarabiać więcej, tak samo spotykała się kiedyś z jakimś Ale jak gość się pokapował to uciekł A ona zakładała fikcyjne konta pisała dzwoniła itp A teraz to robi ze mną

Gość Pomocy22
A sama pracuje na pół etatu i siedzi całe dnie przy komputerze

Gość gość
jak uda ci się odebrać i ona się nie rozłączy to ją po prostu wyśmiej. Zagraj na pewność siebie, zapytaj się co dokładnie chce udowodnić. Że byłeś z kimś innym? że ją zostawiłeś i ona się teraz poniża bo nie może tego przeżyć? Dziewczynie powiedz co się dzieje żeby nie była zaskoczona

Gość Pomocy22
Znam moja dziewczynę i jej rodziców bardzo długo. Pracuje z jej Tata i jak się dowiedzą jestem pewny że to będzie koniec

Gość gość
to masz pecha widocznie

Gość gość
teraz to panikujesz, niby czemu koniec? Bo byłeś z inną?

Gość Pomocy22
Pecha ogromnego, ciągle mi wypisuje że ja nigdy z nie będę z ta obecna dziewczyna i ona tego dopilnuje. Żałuję że ja poznałem i że tak mi niszczy życie. Można ja straszyć jakiąś odpowiedzialnością karną czy coś? Stalking podlega pod to?