Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szukać faceta? Mam dość portali randkowych

Polecane posty

Gość gość

przecież tam siedzą jacyś ludzie z problemami, szukają nie wiadomo czego i skreślają człowieka pomimo ze randka zapoznawcza była udana. Czego ci faceci chcą?

Gość gość
A kobiety czego chcą????? KASY!!!! Ch.....j wam w oko dwulicowe jędze, każda którą poznawałem zawsze poruszała ten temat a jak dowiadywały się że nie mam auta to patrzyły jak na wariata. Męcz się sama do starości zas......ana materialistko!!!!!!

Gość gość
Ja tez mam dosc portali randkowych i tych roszczeniowych babsztyli ktore tam siedza i czekaja na ksiecia z bajki!

Gość gość
gość dziś Patrz a ja szukalam problemow w sobie :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona Olesno to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie oleskim ma 10 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ool

Gość gość
Nie patrzyły na Ciebie jak na wariata bo są materialistkami tylko dlatego że facet w pewnym wieku bez samochodu to nieudacznik, tyle.

Gość gość
Pieścirogi to gmina wiejsko-miejska w województwie mazowieckim

Gość gość
wiesz, co, to nie o twój brak auta chodzi, biedny chłowieku- ale twój stosunek do kobiet pewnie wyłazi z miejsca- co maja tłumaczyc,ze to dlatego,ze jesteś wredny , mizogin i w dodatku cham, wystarczy,że ci rzucą - bo nie masz auta- bo tylko tyle jesteś w stanie zrozumiec ; ja bym cie skresliła juz po twoim wpisie.... sorry, taka prawda...

Gość gość
Tu autorka, nie jestem materialistką i nie szukam ksiecia z bajki. Dwa razy udało mi się spotkać z kims więcej niż raz, tak to przeważnei skreślają cię za cholera wie co. Mam wrazenie ze ci faceci szukają jakiegoś chodzącego ideału. I żeby nie było jestem atrakcyjną kobietą. No i te dwa razy kiedy się spotykałam trochę dłużej to i tak olewali, znikali bez słowa pożeganania.

Gość gość
wrzuc zdjecie to zobaczymy jak bardzo atrakcyjna jestes, wszystkie facetki mysla o sobie jakie to one piekna sa

Gość gość
Autorko.Mam ten sam dylemat i doswiadczenia z portalami randkowymi.Sa faceci przystojni fajni ale tylko wirualnie jak sie z nimi spotka okazuje sie ze maja jakis problem ze soba.Wymagania strasznie wysokie i duze mniemanie o sobie.Dodam ze ja rowniez jestem atrakcyjna kobieta i niestety stracilam wiare w fajnych facetow na takich portalach a w realu brak mi czasu na wyjscia na miasto imprezy.

Gość gość
A ja nie jestem atrakcyjna, ale i od facetow nie wymagam bycia pieknym. Tzn. mam ladna buzie, ale nadwage. Z tym, ze dodalam akualne zdjecia i napisalam, ze jestem gruba. Jednak chyba spodziewali sie, ze cudownie schudlam albo cos, sama nie wiem ;) Podobnie jak u Was, niby fajnie sie rozmawialo, rzucili "to sie zgadamy" czy "to sie za tydzien spotkamy" i przepadli. Dodam, ze rowniez byli to panowie z nadwaga, jak i lysiejacy, duzo starzej wygladajacy itd. No i kazdy deklarowal sie, ze szukaja rowniez znajomych i ze nie rozumieja jak ludzie moga znikac bez slowa po spotkaniu :)

Gość gość
13:08 No właśnie co z tymi facetami z portali randkowych? Ja rozumiem ze randka by była beznadziejna, ale jak super się rozmawia jest podobne poczucie humoru jest jakiś flirt to czemu oni nie chcą się spotkać dwa trzy razy żeby zobaczyć czy cos z tego może być? Przeciez najczęściej w zyciu zakochujemy się w kims kogo trochę znamy a ona tak jakby oczkiwali ze na pierwszej randce oszaleją z miłości. Ja miałam tez tak że umawiałam się z takimi po 7 razy, nadal było super a oni zapadali się pod ziemię i do dziś siedzą na portalu randkowym a na karku już 40-tka

Gość gość
Nikt nie chce nieudacznika, którego trzeba utrzymywać:)

Gość Michał121212
A moze to tylko wam sie wydaje, ze randka jest super? A facet widzi sprawy zupelnie inaczej. :) i tak to jest, ze osoby zauroczone w kims, same sobie wkrecaja, ze ten ktos tez jest w nich zauroczony. :P

Gość gość
ja sie lecze po takiej randce :' -( Poczucie wlasnej wartosci spadlo do zera.

Gość gość
To ja (ta gruba). Mysle, ze to w wiekszosci niedojrzali Panowie. Bo o ile wiem czesc faktycznie ma taka nadzieje, ze od pierwszego wejrzenia zaiskrzy. A jak podpytywalam czy kiedys iskrzylo, to odpowiadali, ze tak. Kiedy prosilam o szczegoly, zawsze skupiali sie na wygladzie. Krotko mowiac, iskrzylo, bo ona - cyt. - byla najpiekniejsza kobieta, jaka w zyciu widzialem. A czemu sie rozpadlo? Bo ona zdradzala, klamala, wykorzystywala mnie finansowo, a ja sie tak staralem. Krotko mowiac, kobiet pieknych i fajnych z charakteru jest niedobor, a majac do wyboru kobiete sliczna, lecz ze spaczonym charakterem, a przeciena z dobrym, wiekszosc woli sliczna. Te drugie wybiora raczej panowie po powaznych przejsciach, w rodzaju mojego przyjaciela :)

Gość gość
tak to jest jak sie szuka faceta w sortowni odpadow

Gość gość
13:25 a to gdzie sa najlepsze egzemplarze?

Gość gość
w salonie,nowki

Gość gość
Wlasnie gdzie szukac normalnego i fajnego?

Gość gość
Ale wiesz co gruba( sorki:-)) ale ja nieraz tak miałam ze ewidentnie iskrzyło a oni i tak urywali kontakt. Teraz tez piszę z 3 facetami, jeden już pisze 3 miesaice i nie proponuje spotkania, drugi siedzi na tym poratlu kilka lat, trzeci to jakiś dziwak. Naprawde mam już dość, czy tam nie ma normalnych facetów? ciągle te same geby, od x lat tam siedzą i szukają nie wiadomo czego.

Gość gość
Zdechniecie bezpotomnie pogodzcie sie z tym.

Gość gość
Pożyczka Gotówkowa dla Każdego http://kredytyk.net.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Chwilówki na Dowód bez zaświadczeń bik - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, pożyczka na dowód bez dochodów - kredyty pozabankowe, gotówkowe i konsolidacyjne Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość gość
ja sie zrazilam do portali randkowych

Gość gość
nikt nie chce nieudacznej facetki ktora trzeba utrzymywac

Gość gość
"facetki"hahaha ale poziom!Kobiety jesli juz poza tym kto tu mowi o utrzymywaniu?

Gość gość
jakiej facetki na utrzymaniu? o czym ty piszesz? odkąd pamiętam pracuję, niedługo wprowadzam się do swojego m , nie szukam zadnego sponsora

Gość gość
ja tak samo... jestem niezalezna kobieta i co? Wam faceci dogodzic ehhh