Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szukać faceta? Mam dość portali randkowych

Polecane posty

Gość gość
Autorko włącz CB radio na kanale 19, albo na innym włacz się w rozmowę mówiąc "brek". Tam pełno facetów, a że zasięgo radia 10-15 km, masz tylko tych blisko siebie, nie z drugiego konca Polski. Najlepszy i najtańszy sposób.

Gość gość
to wy kobiety jesteście dziwne A najbardziej rozbrajające jest to, jak kobieta szuka faceta z 10 lat młodszego :P Na głowę chyba upadła

Gość gość
Bo co?bo wy możecie mieć młodszą o 30 lat?a my nie? Mój facet jest młodszy o 11 lat i jesteśmy razem już 15 lat . Ty ustalasz zasady? Jak widać fige wiesz o życiu.

Gość gość
Skąd jesteś autorko? bo jak blisko warszawy to mozemy się poznać,jestem wolny facet

Gość gość
gość dziś ...A ja nie jestem atrakcyjna, ale i od facetow nie wymagam bycia pieknym. Tzn. mam ladna buzie, ale nadwage... Piękny nie jestem :), choć ludzi nie straszę :). Ładna buzia jest dla mnie ważna, a nadwaga w rozsądnym wymiarze nie przeszkadza :) (dobrze rozłożona nawet podkręca :D). Na portalach randkowych czasu nie spędzam, więc gdybyś chciała nawiązać kontakt, to tylko tutaj :). Zapiszę sobie ten temat do zakładek. Ciepłych snów życzę :).

Gość gość
he he he ten przypadek z facetem młodszym o 11 lat to wyjatek potwierdzajacy regułe Takich związków jest może kilka % Jak świat światem mężczyźni zawsze woleli młodsze zony czy partnerki. I nawet unia swoimi dyrektywami tego nie zmieni :)